Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Αιμορροΐδες: 3 +1 φυσικοί τρόποι αντιμετώπισης από τη Benostan!

Αιμορροΐδες: 3 +1 φυσικοί τρόποι αντιμετώπισης από τη Benostan!
BEAUTY NEWS 03.11.2021 11:08

Οι αιμορροΐδες είναι ένα ευαίσθητο και συνάμα αμήχανο θέμα, που απασχολεί αρκετές από εμάς, ενώ συχνά επηρεάζει σε σημαντικό βαθμό και την ποιότητα της καθημερινής μας ζωής. Ένα από τα συνηθισμένα συμπτώματά τους είναι η ανώδυνη αιμορραγία, ενώ ακόμη μπορεί να εμφανιστεί ήπιος πόνος, φαγούρα ή και μικροσκοπικά εξογκώματα στην επίμαχη περιοχή.

Βασικές αιτίες για τη δημιουργία τους είναι μεταξύ άλλων η καθιστική ζωή, η ορθοστασία, η δυσκοιλιότητα αλλά και η παχυσαρκία. Σε όλα αυτά μια σωστή και ισορροπημένη διατροφή -πλούσια σε φρούτα και λαχανικά- αλλά και ο περιορισμός τροφών όπως το ψωμί, το ρύζι και τα γαλακτοκομικά μπορεί να βελτιώσουν το πρόβλημα μαζί φυσικά με τα κατάλληλα θεραπευτικά προϊόντα, όπως είναι αυτά της σειράς Procto της Benostan.

Οι πολύτιμες συνθέσεις

Στη σειρά Procto της Benostan θα ανακαλύψεις εξειδικευμένα θεραπευτικά προϊόντα με υψηλής ποιότητας συνθέσεις, που συνδυάζουν μοναδικά τις ευεργετικές ιδιότητες της ελιάς και των βοτάνων της ελληνικής φύσης προκειμένου να αντιμετωπίσουν άμεσα, αποτελεσματικά και με φυσικό τρόπο τα συμπτώματα των αιμορροΐδων.

Συγκεκριμένα, όλα τα προϊόντα Procto:

  • Περιέχουν εκχυλίσματα από φασκόμηλο, μαστίχα, καλέντουλα, κερί μέλισσας, λάδι ελιάς και υπέρικο (βάλσαμο).
  • Είναι απαλλαγμένα από κορτιζόνη, χημικές ουσίες ή τοπικό αναισθητικό.
  • Μπορούν να χρησιμοποιηθούν συστηματικά και χωρίς κανένα περιορισμό.
  • Είναι απόλυτα ασφαλή και αποτελεσματικά για χρήση και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Λίγα λόγια για τη σειρά

Η σειρά αποτελείται από την Procto Cream, μια φυτική αγωγή σε μορφή κρέμας που καταπολεμά τις αιμορροΐδες, ενώ δρα τοπικά ενάντια στα συμπτώματα τους. Η Procto Cream έχει αντιφλεγμονώδη, αντιμικροβιακή και επουλωτική δράση, ενώ ανακουφίζει από τοπικό πόνο και κνησμό. Παράλληλα, επουλώνει, προστατεύει και ανακουφίζει άμεσα την ερεθισμένη περιοχή, ενώ διαθέτει ειδική κάνουλα για εφαρμογή στις εσωτερικές αιμορροΐδες.

Εκτός όμως από την Procto Cream, η σειρά διαθέτει νέες πρωτοποριακές υφές σε μορφή τζελ και σπρέι, με συνθέσεις πλούσιες σε φυτικά εκχυλίσματα βοτάνων, που περιποιούνται σε βάθος την περιπρωκτική περιοχή. Μπορούν ακόμη να χρησιμοποιηθούν σε εξωτερικές αιμορροΐδες αλλά και για αιμορροϊδικές καταστάσεις μετά από τον τοκετό.

Σημείωσε ότι πρόσφατα προστέθηκε στην θεραπευτική αυτή σειρά ο απαλός αφρός καθαρισμού με καταπραϋντικές ιδιότητες. Ο μοναδικός αυτός αφρός είναι ειδικά σχεδιασμένος για την καθημερινή υγιεινή της περιπρωκτικής περιοχής και για τυχόν ενοχλήσεις που προκαλούνται από αιμορροΐδες.
Η σύνθεσή του από εκχυλίσματα από λάδι ελιάς, χαμομήλι και καλέντουλα -χωρίς parabens- καθαρίζει, ενυδατώνει κι ανακουφίζει από τοπικό πόνο και κνησμό. Επίσης, προστατεύει και ανακουφίζει άμεσα την ερεθισμένη περιοχή, ενώ είναι ιδανικός για καθημερινή χρήση αλλά και για την περίοδο της εγκυμοσύνης.

Τα προϊόντα Benostan θα τα βρεις αποκλειστικά στα φαρμακεία και στο www.benostangreece.gr (Facebook: Benostan Health Products, Instagram: benostanhealthproducts)

Share