Ziaja Men gift set: Το τέλειο χριστουγεννιάτικο δώρο για τον άνδρα της ζωής σου!

Ziaja Men gift set: Το τέλειο χριστουγεννιάτικο δώρο για τον άνδρα της ζωής σου!

Μια ανάσα από την ομορφότερη εποχή του χρόνου, τα Χριστούγεννα και ανακαλύψαμε το ιδανικό σετ δώρου για τον αγαπημένο σου, και όχι μόνο. Ο λόγος για το Ziaja Men gift set, ένα υπέροχο κιτ δώρου για άνδρες, που περιλαμβάνει τρία προϊόντα-κλειδί για ένα ολοκληρωμένο grooming.

Super gift set!

To υπέροχο αυτό σετ δώρου περιλαμβάνει:

  • Το αναζωογονητικό αφρόλουτρο, Men Shower Gel (300ml), το οποίο χάρη στις ευεργετικές του ιδιότητες καθαρίζει αποτελεσματικά το δέρμα, ενώ παράλληλα το ενυδατώνει χωρίς να δημιουργεί ερεθισμούς.
  • Tην ενυδατική κρέμα για ανδρικές επιδερμίδες, Men Face Cream (50ml), που προσφέρει ενυδάτωση διαρκείας, ενώ αφήνει ένα ματ τελείωμα χωρίς ίχνος λιπαρότητας. Μάλιστα, η πολύτιμη σύνθεσή της που απορροφάται σε χρόνο dt μειώνει το αίσθημα τραβήγματος διατηρώντας το δέρμα δροσερό μέσα από ένα διακριτικό άρωμα, που τονώνει.
  • Tο αντιιδρωτικό της ανδρικής σειράς Men σε μορφή roll-on, που μειώνει την εφίδρωση και εξουδετερώνει την δυσάρεστη οσμή του ιδρώτα αφήνοντας μια μοναδική αίσθηση φρεσκάδας. Σε όλα αυτά πρόσθεσε ότι δεν αφήνει ίχνος από σημάδια στα ρούχα.

ziaja προϊόντα για τους άντρες

Beauty info:

Τα προϊόντα Ziaja διατίθενται σε καταστήματα καλλυντικών, ινστιτούτα αισθητικής & φαρμακεία, facebook: Ziaja Greece, venuselectronics.gr