All I want for Christmas is Ziaja Gifts Sets!

All I want for Christmas is Ziaja Gifts Sets!

Τα Χριστούγεννα είναι προ των πυλών και εμείς βρήκαμε τα καλύτερα gift sets μέσα από την ολοκληρωμένη γιορτινή συλλογή της Ziaja για να δωρίσεις στους αγαπημένους σου! Στην σειρά Ziaja θα βρεις τις πιο festive συσκευασίες με τα best-selling προϊόντα του brand, που μέσα από τις υπέροχες υφές και συνθέσεις τους θα δώσουν χαρά σε όλους.

But first skincare...

Για την φροντίδα του προσώπου η γιορτινή συλλογή της Ziaja περιλαμβάνει το Goat's Milk Gift Set με βασικό συστατικό το γάλα κατσίκας και το Olive oil face gift με πρωταγωνιστή το ελαιόλαδο.

ziaja περιποίηση προσώπου

Tο Goat's Milk Gift Set περιέχει την ενυδατική κρέμα προσώπου, Goat's day cream, την κρέμα νύχτας Goat's night cream και την κρέμα χεριών Goat's hand cream. Από την άλλη το Olive oil face gift set περιλαμβάνει την πλούσια και θρεπτική κρέμα Olive oil cream, την κρέμα ματιών Olive oil eye cream και την κρέμα χεριών Olive hand cream.

Body perfect

Εάν πάλι λατρεύεις την αίσθηση του home spa για εσένα και τους αγαπημένους σου τότε σίγουρα οι γιορτινές προτάσεις του brand: Βaltic home spa fit gift set, Cashmere gift set και Cupuacu gift set είναι ιδανικές για εσένα.

ziaja περιποίηση σώματος

Το Ζiaja Baltic home spa fit gift set περιλαμβάνει τον ενυδατικό ορό σώματος, Baltic home spa fit moisturising body serum (400ml) και το τζελ καθαρισμού για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά, Baltic home spa fit shower gel & shampoo 3 in 1 face body hair (500ml). Το Ζiaja Cashmere gift set περιέχει το μαλακτικό σαπούνι, Cashmere shower soap (500ml) και τη λοσιόν σώματος, Cashmere body lotion (400ml), ενώ στο Ziaja Cupuacu gift set θα βρεις: το αφρόλουτρο σώματος Cupuacu (500ml) και το ομώνυμο scrub σώματος (200ml).

This is a man's world!

Όσο για το grooming του άνδρα, η Ziaja έχει φροντίσει και για αυτό μέσα από το Men gift set, ένα υπέροχο κιτ δώρου, που περιλαμβάνει τρία σούπερ προϊόντα την καθημερινή ανδρική περιποίηση.

ziaja περιποίηση αντρός

ziaja περιποίηση

Στο σετ θα βρεις το αναζωογονητικό αφρόλουτρο, Men Shower Gel (300ml), την ενυδατική κρέμα για ανδρικές επιδερμίδες, Men Face Cream (50ml) και το αντιιδρωτικό της ανδρικής σειράς Men σε μορφή roll-on, που μειώνει την εφίδρωση αφήνοντας μια μοναδική αίσθηση φρεσκάδας.

Beauty info:

Τα προϊόντα Ziaja διατίθενται σε καταστήματα καλλυντικών, ινστιτούτα αισθητικής & φαρμακεία, facebook: Ziaja Greece, venuselectronics.gr