Βάλε τέλος στην ξηροδερμία με τη σειρά Dry Scalp & Soothing της Lorvenn Hair Professionals!

Βάλε τέλος στην ξηροδερμία με τη σειρά Dry Scalp & Soothing της Lorvenn Hair Professionals!

Φαγούρα, έντονος κνησμός, ερεθισμοί ή ακόμη και πληγές στο τριχωτό της κεφαλής... μερικά από τα προβλήματα που δημιουργεί η ξηροδερμία κάνοντας την καθημερινότητά σου ακόμη πιο δύσκολη! Τι μπορείς να κάνεις γι'αυτό;

Να φροντίσεις για τη σωστή φροντίδα και περιποίηση των μαλλιών αλλά και του τριχωτού της κεφαλής με τα κατάλληλα προϊόντα, που θα σε βοηθήσουν να καταπολεμήσεις το πρόβλημα. Σύμμαχός σου σε αυτό θα γίνει η σειρά προϊόντων κατά της ξηροδερμίας, Dry Scalp & Soothing της Lorvenn Hair Professionals, η οποία χάρη στη μελετημένη σύνθεση των προϊόντων της περιποιείται σε βάθος, ενυδατώνει και επαναφέρει την ισορροπία στο ξηρό τριχωτό της κεφαλής, ενώ παράλληλα λειτουργεί και προληπτικά εμποδίζοντας την επανεμφάνισή της.

Στη σειρά θα βρεις το ενυδατικό σαμπουάν για την αντιμετώπιση της ξηροδερμίας Dry Scalp & Soothing Shampoo (σε δύο μεγέθη 200ml & 100ml) και την καταπραϋντική λοσιόν Dry Scalp + Soothing Lotion. Πρόκειται για δυο μοναδικά προϊόντα, τα οποία έχουν παρασκευαστεί μετά από πολυετείς μελέτες με πιστοποιημένα πανεπιστημιακά εργαστήρια συνδυάζοντας την εμπειρία της επαγγελματικής περιποίησης με την εφαρμογή στο σπίτι. Μάλιστα μπορούν να χρησιμοποιηθούν μεμονωμένα ή και συνδυαστικά ως μια αποτελεσματική αγωγή, που θα δώσει άμεσα λύση στο πρόβλημα της ξηροδερμίας φέρνοντας τη περιποίηση του κομμωτηρίου στο σπίτι σου.

lorvenn προϊόντα για την ξηροδερμία

2 σε 1 θεραπεία κατά της ξηροδερμίας!

Ξεκίνα εφαρμόζοντας το σαμπουάν της σειράς σε βρεγμένα μαλλιά κάνοντας απαλό μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής. Η ευεργετική και αποτελεσματική του σύνθεση με πατενταρισμένα συστατικά προηγμένης τεχνολογίας, ρυθμίζει και διατηρεί την υγρασία, ενώ παράλληλα ελέγχει το αίσθημα κνησμού και ερεθισμού του ξηρού δέρματος της κεφαλής.

Αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα

Κλινική μελέτη που έγινε σε 20 άτομα, άνδρες και γυναίκες με ξηροδερμία, ηλικίας 18-65 χρονών για 4 εβδομάδες κατέληξε στα εξής σε ό,τι αφορά τη δράση του σαμπουάν:

  • Καταπολεμά την ξηροδερμία και προλαμβάνει την επανεμφάνισή της σε ποσοστό 100% των συμμετεχόντων.
  • Καταπραΰνει το αίσθημα κνησμού και τον ερεθισμό του τριχωτού σε ποσοστό 100% των συμμετεχόντων.
  • Μειώνει την απολέπιση σε ποσοστό 95% των συμμετεχόντων.
  • Ενυδατώνει και εξυγιαίνει το τριχωτό σε ποσοστό 100% των συμμετεχόντων.
  • Προσφέρει αίσθηση ανακούφισης από την πρώτη κιόλας χρήση σε ποσοστό 80% των συμμετεχόντων.

Στοχευμένη δράση

Σε νωπά ή στεγνά μαλλιά εφάρμοσε την λοσιόν στη ρίζα και στη συνέχεια κάνε ελαφρύ μασάζ, χωρίς να ξεβγάλεις, για ακόμη καλύτερη απορρόφηση. Η πολύτιμη σύνθεσή της -από σύμπλεγμα εκχυλισμάτων που αποτελούν το SyriCalm, βασικό συστατικό της, σε συνδυασμό με εκχύλισμα ροδιού- καταπραΰνει άμεσα το τριχωτό και ανακουφίζει από την ξηρότητα και τον κνησμό. Σε όλα αυτά πρόσθεσε το μείγμα αμινοξέων και σακχάρων της φόρμουλας, που συμβάλλει σημαντικά στη διατήρηση της υγρασίας του ξηρού τριχωτού της κεφαλής αλλά και τη Βιταμίνη Β5, η οποία ενισχύει την ενυδάτωση.

Η επιστημονική προσέγγιση

Κλινική μελέτη που έγινε σε 20 άτομα, άνδρες και γυναίκες, ηλικίας 18-65 χρονών με ξηροδερμία για 4 εβδομάδες σε ό,τι αφορά τη δράση της λοσιόν κατέληξε στα παρακάτω:

  • Καταπραΰνει το τριχωτό της κεφαλής σε ποσοστό 90% των συμμετεχόντων.
  • Το ενυδατώνει σε ποσοστό 85% των συμμετεχόντων.
  • Μειώνει το αίσθημα κνησμού σε ποσοστό 90% των συμμετεχόντων.
  • Ελαχιστοποιεί την ξηρότητα και την ερυθρότητα σε ποσοστό 85% των συμμετεχόντων.
  • Προσφέρει υγιέστερα μαλλιά και τριχωτό της κεφαλής σε ποσοστό 90% των συμμετεχόντων.
  • Βοηθά στην διατήρηση ενός υγιέστερου τριχωτού της κεφαλής σε ποσοστό 90% των συμμετεχόντων.