Η L’Oréal Professionel Paris στην σκηνή του MADWALK by Serkova Crystal Pure!

Η L’Oréal Professionel Paris στην σκηνή του MADWALK by Serkova Crystal Pure!

Για 11η συνεχή χρονιά η πιο φαντασμαγορική γιορτή της μόδας και της μουσικής- το MADWALK by Serkova Crystal Pure-The Fashion Project- που είδαμε χθες μέσα από τη συχνότητα του MEGA έγινε και φέτος το απόλυτο talk of the town κλέβοντας τις εντυπώσεις!

Πίσω από αυτό το εντυπωσιακό event, με παρουσιάστρια την πανέμορφη Δούκισσα Νομικού, ήταν η L‘Oréal Professionnel Paris ως επίσημος χορηγός της διοργάνωσης, ενώ το φετινό Madwalk ήταν αφιερωμένο στην εθελοντική προσφορά και στο έργο του Σωματείου «Σύλλογος ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ».

L’Oréal Professionel Paris

L’Oréal Professionel Paris products

Μάλιστα στο πλαίσιο του show το επαγγελματικό beauty brand παρουσίασε και ένα από τα πιο εντυπωσιακά acts στη σκηνή του Madwalk 2021, που είχε ως κεντρικό μήνυμα το “Beauty for All” (aka ομορφιά για όλους απαλλαγμένη από κάθε στερεότυπο) δίνοντας έμφαση στη διαφορετικότητα, που κάνει την κάθε γυναίκα ξεχωριστή.

σάκης ρουβάς madwalk

Το youweekly.gr και εγώ βρέθηκα εκεί από νωρίς για να πάρω μια μικρή γεύση από όσα γίνονταν backstage, όπου η πυρετώδης προετοιμασία είχε ήδη ξεκινήσει.

Backstage beauty...

Στα παρασκήνια εννέα κομμωτικές ομάδες των: L'Oreal Pro Artist, Mod's Hair, Gino hairandmore, Angelopoulos, Hair Way, Andronis MS, Prestige Telis Kikeris, Telis Kikeris και Haute Coiffure Francaise στελεχωμένες από έμπειρους και ταλαντούχους hair experts είχαν αρχίσει από νωρίς το μεσημέρι να επιμελούνται τα hair-looks για τα catwalks των σχεδιαστών με συμμάχους τα επαγγελματικά προϊόντα φροντίδας και styling της L’Oréal Professionel Paris.

L’Oréal Professionel Paris

L’Oréal Professionel Paris products

Κορυφαίο “όπλο” σε όλη αυτήν την προετοιμασία δεν ήταν άλλο από το επαγγελματικό εργαλείο ατμού της μάρκας, Steampod, που για τα φετινά Χριστούγεννα, κυκλοφορεί και σε συλλεκτική έκδοση (Barbie X Steampod).

loreal steampod

Οι έμπειροι κομμωτές με επιδέξιες κινήσεις κατάφεραν να δημιουργήσουν ευφάνταστα hair-looks που έδεσαν απόλυτα με τη φιλοσοφία του κάθε catwalk αλλά και των fashion designers με τους οποίους ήταν σε συνεχή συνεργασία αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά τον επαγγελματισμό τους, που είναι και βασικό χαρακτηριστικό του κορυφαίου brand.

madwalk by serkova backstage

L’Oréal Professionel Paris

Αποτέλεσμα αυτής της εξαιρετικής συνεργασίας ήταν υπέροχες δημιουργίες μέσα από σούπερ χτενίσματα όπως ρετρό updos, sleek looks, curly hair αλλά και μαλλιά με όγκο, που προκάλεσαν αίσθηση στο κοινό, το οποίο παρακολούθησε live το απίστευτο αυτό show τηρώντας φυσικά όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

madwalk by serkova backstage

madwalk by serkova backstage

loreal styling

loreal styling

“Beauty for All”

Η παρουσία όμως της L‘Oréal Professionnel Paris δεν σταμάτησε εκεί. Έτσι, λίγη ώρα αφού είχε ξεκινήσει το πιο fashionable event ένα διαφορετικό act με την υπογραφή του brand έλαβε χώρα επί σκηνής!

H L‘Oréal Professionnel Paris σε συνεργασία με τον μεγαλύτερο Έλληνα σταρ, τον κορυφαίο Σάκη Ρουβά και με 10 υπέροχες και τόσο διαφορετικές γυναίκες παρουσίασε ένα special act με βασικό θέμα το “Beauty for All” και τη σημασία της διαφορετικότητα.

σάκης ρουβάς

catwalk influencers

Μάλιστα την επιμέλεια για τα hair-looks του act είχε αναλάβει αποκλειστικά η ομάδα της L'Oréal Pro Artist σε συνεργασία με τον Σταμάτη Καραΐσκο, καλλιτεχνικό διευθυντή της Haute Coiffure Francaise Ελλάδος και τη Μαρία Δρετάκη, Master Hair Educator δημιουργώντας μοναδικά χτενίσματα.

L’Oréal Professionel Paris βάλια backstage

Έβελυν Καζαντζόγλου

Έτσι, οι Έβελυν Καζαντζόγλου (μοντέλο και influencer), Δωροθέα Μερκούρη (ηθοποιός), Βασιλική Ρούσσου (μοντέλο και designer), Υβόννη Ντόστα (designer), Κατερίνα Μισιχρόνη (ηθοποιός), Κατερίνα Τερζοπούλου (δημοσιογράφος μόδας), Σοφία Κουρτίδου (τραγουδοποιός & ερμηνεύτρια), Ρεγγίνα Μακέδου (fitness expert), Μαρίλια Σκαρογιάννη (youtuber) και Βάλια Χατζηθεοδώρου (μοντέλο και παρουσιάστρια) υιοθετώντας εμπνευσμένα hair-looks περπάτησαν πιο εντυπωσιακές από ποτέ στο ντεφιλέ του Madwalk 2021 και χόρεψαν στο πλευρό του Έλληνα ποπ σταρ, ο οποίος παρουσίασε τη νέα του κυκλοφορία «Στα καλύτερά μου».

madwalk by serkova

ρούσσου influencer

L’Oréal Professionel Paris βάλια

madwalk by serkova

Έβελυν Καζαντζόγλου

madwalk influencers

L’Oréal Professionel Paris

Με ενωμένες τις δυνάμεις τους αλλά και τις διαφορετικές προσωπικότητές τους οι 10 αυτές γυναίκες πέρασαν με το δικό τους τρόπο το μήνυμα του catwalk, που δεν ήταν από το “Beauty for All” ή αλλιώς ότι η ομορφιά μπορεί να σπάσει τα στερεότυπα και να εστιάσει στη διαφορετικότητα της κάθε γυναίκας, που είναι εξάλλου και εκείνο το χαρακτηριστικό που την κάνει μοναδικά όμορφη.

beauty for all catwalk

Με αυτό το motto οι 10 πανέμορφες γυναίκες μετέδωσαν τη φρεσκάδα, τη λάμψη αλλά και τη ζωντάνια τους μέσα από τα εντυπωσιακά χτενίσματα που είχαν την υπογραφή της L‘Oréal Professionnel Paris στρέφοντας όλα τα βλέμματα πάνω τους!

Μην ξεχνάμε ότι η ανάδειξη της γυναικείας φύσης και η υποστήριξη της διαφορετικότητας, είναι αναπόσπαστα στοιχεία της κουλτούρας της μάρκας, η οποία εκπροσωπείται από hair experts που σέβονται την μοναδικότητα και την ομορφιά της κάθε γυναίκας και προσπαθούν να αναδείξουν μέσω των δημιουργιών τους την καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους.

madwalk by serkova backstage

L’Oréal Professionel Paris styling

madwalk by serkova backstage

Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από τις σούπερ εμφανίσεις των 10 αυτών ξεχωριστών γυναικών, που είδαμε πάνω στο ντεφιλέ του Madwalk 2021, είχε προηγηθεί η αντίστοιχη προετοιμασία και για το χρώμα των μαλλιών τους μέσα από διάφορες τεχνικές όπως: του French Balayage και του French Glossing που μαζί με τις υπηρεσίες χωρίς αμμωνία με το συνδυασμό των βαφών iNoa και Dia Light απογείωσαν πραγματικά τα hair-looks τους.

L’Oréal Pro artist

Κάπως έτσι οι 10 πρωταγωνίστριες του special act της L‘Oréal Professionnel Paris έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό- επί σκηνής- διαδίδοντας το μήνυμα ότι η ομορφιά μπορεί να εκφραστεί μέσα από τη διαφορετικότητα της κάθε γυναίκας. Και αυτό πραγματικά είναι ένα μήνυμα που σίγουρα αγγίζει όλες μας!

Μέχρι το επόμενο Madwalk... μείνε συντονισμένη εδώ και πάρε μια γεύση από το special act που λατρέψαμε!