Αναβάθμισε την ιεροτελεστία φροντίδας σου με προϊόντα από τη Benostan!

Αναβάθμισε την ιεροτελεστία φροντίδας σου με προϊόντα από τη Benostan!

Η φροντίδα των μαλλιών είναι το Α και το Ω που θα αναδείξει μοναδικά τα glam χτενίσματα της σεζόν. Σε αυτό θα σε βοηθήσει το σαμπουάν για συχνή χρήση της Benostan αλλά και το αντίστοιχο σαμπουάν κατά της λιπαρότητας, που είναι ιδανικό για τα λιπαρά μαλλιά.

Η ευεργετική σύνθεση του απαλού σαμπουάν για συχνή χρήση με χαμομήλι και εκχύλισμα από λάδι ελιάς-χωρίς parabens - καταπραϋνει το ερεθισμένο δέρμα της κεφαλής, ενώ η φυτική προβιταμίνη Β5 μαζί με τις βιταμίνες Α, C, E, K & το σύμπλεγμα Β, ενδυναμώνουν και θρέφουν τα μαλλιά. Σε αυτά πρόσθεσε το εκχύλισμα από λάδι ελιάς που περιποιείται ακόμα και τα πιο λεπτά και εύθραυστα μαλλιά.

Είναι ιδανικό:

  • Για παιδιά.
  • Για καθημερινή χρήση.
  • Ως αφρόλουτρο.

Το σαμπουάν κατά της λιπαρότητας με τσουκνίδα & φασκόμηλο επιβραδύνει και ρυθμίζει την έκκριση υπερβολικού σμήγματος, ενώ η λεβάντα και το λάδι ελιάς της σύνθεσης αποκαθιστά τη φυσική λάμψη. Επίσης, καθαρίζει αποτελεσματικά χωρίς να ερεθίζει, καταπραϋνει τη φαγούρα από τη λιπαρή πιτυρίδα και σταδιακά εξισορροπεί την υπερβολική έκκριση λιπαρότητας και την ανάγκη για συχνό λούσιμο. Έτσι, τα μαλλιά γίνονται ανάλαφρα, στιλπνά και με όγκο.

Είναι ιδανικό:

  • Για μαλλιά, χωρίς ζωντάνια και ελαστικότητα, που λαδώνουν εύκολα.
  • Για καθημερινή χρήση.
  • Ως αφρόλουτρο για τις λιπαρές επιδερμίδες.

Το how to της σωστής εφαρμογής:

Άπλωσε το σαμπουάν σε βρεγμένα μαλλιά, κάνοντας αφρό. Άφησέ το να δράσει για 1’ πριν ξεβγάλεις με άφθονο νερό. Μπορείς να επαναλάβεις εάν χρειαστεί.

benostan ρουτίνα ομορφιάς

Φυσικά από την γιορτινή σου περιποίηση δεν πρέπει να λείπει και η φροντίδα των χεριών για την οποία ιδανική είναι η κρέμα χεριών της Benostan.

H κρέμα χεριών με εκχυλίσματα από τίλιο, θυμάρι, δενδρολίβανο, φύλλα ελιάς και λάδι ελιάς-χωρίς parabens- ενυδατώνει σε βάθος, προστατεύει και διατηρεί τα χέρια απαλά και νεανικά. Επίσης, απορροφάται γρήγορα αφήνοντας ένα διακριτικό άρωμα στην επιδερμίδα. Μάλιστα είναι κατάλληλη για καθημερινή χρήση και για όσο συχνά χρειάζεσαι.

Τέλος, εάν θέλεις να αναδείξεις τέλεια τα αγαπημένα σου κραγιόν για το γιορτινό μακιγιάζ απαραίτητη προϋπόθεση είναι τα καλοφροντισμένα χείλη. Πως θα τα αποκτήσεις; Με τη βοήθεια του lip balm της Benostan, με φυσικό βούτυρο κακάο.

Πλούσιο σε βιταμίνες, κερί μέλισσας και εκχύλισμα καλέντουλα-χωρίς parabens- το φυσικό βούτυρο κακάο της Benostan περιποιείται και προστατεύει τα χείλη από την ξηρότητα αφήνοντάς τα υγιή, λεία και περιποιημένα.

Επίσης:

  • Δεν περιέχει και δεν αφήνει χρώμα πάνω στα χείλη σου κι έτσι είναι κατάλληλο για γυναίκες, άντρες και παιδιά.
  • Θρέφει και απαλύνει τα σκασμένα χείλη.

benostan προϊόντα ομορφιάς

Xmas Beauty giveaway!

Για να πάρεις μια μικρή γεύση από τις ευεργετικές ιδιότητες των προϊόντων Benostan δεν έχεις παρά να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό μας και να γίνεις μια από 10 σούπερ τυχερές που θα κερδίσουν ένα ολοκληρωμένο σετ φροντίδας συνολικής αξίας €1.000 ! Το κάθε σετ δώρου αξίας €100 περιλαμβάνει: την 24ωρη αντιρυτιδική κρέμα προσώπου, το συσφικτικό τζελ ματιών, το σαμπουάν για συχνή χρήση, την κρέμα χεριών, την κρέμα κατά των ραγάδων (prenatale) και την κρέμα κατά της κυτταρίτιδας.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα:

Η τυχερή θα ανακοινωθεί στις 30/12 από τα σχόλια του post του διαγωνισμού στο instagram!

Καλή επιτυχία!

Oι νικητές είναι:

mairi_56
dhmhtra_iwannou
olynnap
marya.nna14
lina_tasos
dimitra_kanellou
super.annoulitta
tsoulelifotini
balgoth21
kalergiadi

Τα προϊόντα Benostan θα τα βρεις αποκλειστικά στα φαρμακεία και στο www.benostangreece.gr (Facebook: Benostan Health Products, Instagram: benostanhealthproducts)