Ευαίσθητη περιοχή: Μάθε πως να τη φροντίσεις σωστά με συμμάχους τα θεραπευτικά προϊόντα Benostan!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ευαίσθητη περιοχή: Μάθε πως να τη φροντίσεις σωστά με συμμάχους τα θεραπευτικά προϊόντα Benostan!

Το ήξερες ότι η επιδερμίδα της ευαίσθητης περιοχής βασίζεται σε μια εύθραυστη και λεπτή ισορροπία, η οποία πολύ εύκολα μπορεί να διαταραχθεί δημιουργώντας προβλήματα όπως ανεπιθύμητους ερεθισμούς, ξηροδερμία, μύκητες κ.λπ.; Αυτός εξάλλου είναι και ο βασικός λόγος για τον οποίο πρέπει να την περιποιείσαι, όπως άλλωστε κάνω και εγώ, με τον κατάλληλο τρόπο αλλά και με εξειδικευμένα προϊόντα προσωπικής υγιεινής, που θα βρεις στη θεραπευτική σειρά της Benostan.

Ποιό είναι όμως το κατάλληλο προϊόν για εσένα; Η αλήθεια είναι ότι αυτό εξαρτάται από την περίοδο που διανύεις. Για παράδειγμα εάν βρίσκεσαι στην εμμηνόπαυση, που οι ερεθισμοί και η ξηροδερμία είναι συχνά προβλήματα, που ταλαιπωρούν την ευαίσθητη περιοχή σου, τότε ιδανικό είναι το καθαριστικό τζελ Intimate Calendula.

Και αυτό γιατί η φυσική του σύνθεση με καθαριστικά και ενυδατικά στοιχεία από εκχυλίσματα του φυτού καλέντουλα και από φύλλα ελιάς, επαναφέρει και διατηρεί τη φυσική ισορροπία του δέρματος. Μάλιστα, χάρη στην απαλή σύνθεσή του:

  • Προσφέρει απίστευτη καθαριότητα, φρεσκάδα & άνεση.
  • Ενδείκνυται για καθημερινή χρήση.

Στην περίπτωση που διανύεις την ομορφότερη περίοδο της ζωής σου- κυοφορώντας το μικρό σου θησαυρό- ή εάν θέλεις μια ήπια καθημερινή φροντίδα τότε μπορείς να επιλέξεις το καθαριστικό τζελ Intimate Chamomile. Το συγκεκριμένο τζελ δεν διαταράσσει το pH του κόλπου και δεν προκαλεί ενοχλήσεις, όπως φαγούρα, τράβηγμα, κ.λπ.

Ακόμη:

  • Σέβεται την εύθραυστη ισορροπία του κόλπου, εξασφαλίζοντας φυσική υγιεινή.
  • Προσφέρει καθαριότητα και φρεσκάδα.
  • Είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση.

Σε όλα αυτά πρόσθεσε ότι τα απαλά και αντισηπτικά συστατικά της σύνθεσής του- από εκχυλίσματα χαμομήλι και από φύλλα ελιάς- επαναφέρουν και διατηρούν τη φυσική ισορροπία του δέρματος, χαρίζοντάς σου την προστασία που χρειάζεσαι.

Mην χάνεις χρόνο λοιπόν, βρες το προϊόν που ταιριάζει στις δικές σου ανάγκες και φρόντισε από σήμερα την ευαίσθητη περιοχή χαρίζοντάς της την προστασία που της αξίζει!

*Τα θεραπευτικά και γυναικολογικά προϊόντα Benostan είναι αναγνωρισμένα για την ποιότητά τους καθώς συνδυάζουν τις ευεργετικές ιδιότητες της ελιάς και των βοτάνων που μας δώρισε η ελληνική φύση. Θα τα βρεις αποκλειστικά στα φαρμακεία.

Τα προϊόντα Benostan θα τα βρεις αποκλειστικά στα φαρμακεία και στο www.benostangreece.gr (Facebook: Benostan Health Products, Instagram: benostanhealthproducts)