Ελιξίρια ενυδάτωσης από την Maystar!

Ελιξίρια ενυδάτωσης από την Maystar!

Θέλεις να αποκτήσεις μια υγιή, σούπερ ενυδατωμένη, σφριγηλή και βελούδινη επιδερμίδα; Εάν ναι, τότε δεν έχεις παρά να εμπλουτίσεις την καθημερινή ιεροτελεστία φροντίδας σου με τα Starwater starboosters της Maystar.

Στη σύνθεσή τους περιέχεται υαλουρονικό οξύ για εξαιρετική ενυδάτωση, το chondrus crispus, γνωστό και ως irish moss, με αντιοξειδωτικές και συσφικτικές ιδιότητες και υδρολυμένη πρωτεϊνη σιταριού που διατηρεί τα επίπεδα της υγρασίας της επιδερμίδας σου σε φυσιολογικά επίπεδα. Σημείωσε ότι είναι ιδανικά για το ξηρό και κουρασμένο δέρμα, ενώ αποτελούν την τέλεια προετοιμασία για ένα φυσικό καθημερινό μακιγιάζ. Ακόμη, ενδείκνυνται για καθημερινή χρήση, πρωί ή βράδυ.

To how to της εφαρμογής

Ανακίνησε την αμπούλα για να αναμειχθεί το περιεχόμενο και να ενισχυθεί η δράση των ενεργών συστατικών της. Μετά τον βαθύ καθαρισμό του δέρματος άνοιξε την αμπούλα με το προστατευτικό, τοποθέτησε το απλικατέρ και ρίξε το booster στα χέρια σου.

maystar αμπούλες ενυδάτωσης

Στη συνέχεια τρίψε το απαλά ανάμεσα στα δάχτυλά σου και μετά απλώστε το στο πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ κάνοντας ένα ελαφρύ μασάζ μέχρι να απορροφηθεί πλήρως. Εφάρμοσε με μια κίνηση χτυπήματος προς τα πάνω με τα δάχτυλά σου για να ενισχύσεις το στιγμιαίο λίφτινγκ. Εναλλακτικά, ανάμειξε το μισό περιεχόμενο μιας αμπούλας με την κρέμα σου και φρόντισε να σφραγίσεις την αμπούλα μετά με το καπάκι.

Beaty info

Τα προϊόντα Maystar θα τα βρεις σε ινστιτούτα αισθητικής.

Site: venuselectronics.gr/starboost/

facebook: venuselectro