Ellansé... άγγιγµα νεότητας!

Ellansé... άγγιγµα νεότητας!

Τα τελευταία χρόνια η χρήση του στον τοµέα της αισθητικής ιατρικής προσφέρει ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσµα και µάλιστα µε µεγάλη διάρκεια. Ο λόγος για το Ellansé, ένα καινοτόµο ενέσιµο filler, το οποίο χαρίζει µια νεανική όψη χωρίς ατέλειες. H πλαστικός χειρουργός Δρ. Γιολάντα Πεπέ σου εξηγεί περισσότερα.

Τι είναι...

Πρόκειται για υλικό, που ανήκει στην κατηγορία των fillers όµως είναι µοναδικό στον τρόπο δράσης του επειδή είναι βιοδιεγέρτης. Το σηµαντικότερο πλεονέκτηµά του είναι ότι δίνει ένα πολύ φυσικό αποτέλεσµά στο πρόσωπο, τόσο σε φάση ηρεµίας όσο και κατά τη διάρκεια των διαφόρων εκφράσεών του. Και αυτό επειδή αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου, αποκαθιστά τη βαθιά στήριξη του προσώπου, βελτιώνει την ποιότητα του δέρµατος, ενώ παράλληλα του δίνει λάµψη. Μάλιστα, εξαιτίας του τρόπου δράσης του απαιτείται λιγότερη ποσότητα για να επιτευχθεί το ίδιο αποτέλεσµα σε σχέση µε άλλα ενέσιµα fillers.

Πόσο ασφαλές είναι;

Το Ellansé είναι ένα ασφαλέστατο υλικό. Τα συστατικά του χρησιµοποιούνται πολλά χρόνια στην ιατρική, µε επίσηµη έγκριση και χωρίς να δηµιουργούν προβλήµατα στους ασθενείς. Επίσης, είναι απολύτως βιοαπορροφήσιµο από τον οργανισµό, ενώ τοποθετείται στο υποδόριο ή και πιο βαθιά στο περιόστεο.

Που εφαρµόζεται;

Μπορεί να εφαρµοστεί σχεδόν σε όλο το πρόσωπο για να βελτιωθούν πιο βαθιές ρυτίδες (όπως τις ρινοχειλικές, τις ρινοπαρειακές αύλακες και αυτές στο µεσόφρυο) ή πιο επιφανειακές στην παρειά, στο πόδι της χήνας ή αλλού. Επίσης, γεµίζει περιοχές όπως τα ζυγωµατικά, τους κροτάφους και τη κάτω γνάθο µε σκοπό να βελτιωθεί το σχήµα του προσώπου και να αποκατασταθεί ο όγκος.

Τα αποτελέσµατα είναι άµεσα και κρατούν έως 2 χρόνια εξαφανίζοντας τη χαλάρωση. Επιπλέον, αναστρέφει τη διαδικασία της γήρανσης µέσω της κολλαγογένεσης, που προκαλεί, προσφέροντας φυσική νεανική εµφάνιση.

Info

Δρ. Γιολάντα Πεπέ, Πλαστικός Χειρουργός

Διεύθυνση: Αγίας Σοφίας 37, Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνο: 2310 287800, 2310 275050

giolantapepe.gr, info@giolantapepe.gr, Facebook: Giolanta Pepe