Starlight by Maystar για λαμπερή επιδερμίδα με λίγες κινήσεις!

Starlight by Maystar για λαμπερή επιδερμίδα με λίγες κινήσεις!

Η κουρασμένη και θαμπή όψη τώρα μπορεί να ξαναβρεί τη χαμένη λάμψη και ζωντάνια της με τη βοήθεια του Starlight Starboost της Maystar. Οι ευεργετικές ιδιότητες της πολύτιμης αυτής αγωγής αναπλάθουν την επιδερμίδα, ενώ παράλληλα προσφέρουν άμεσα λάμψη και φωτεινότητα μέσα από μια ομοιόμορφη όψη.

Στη σύνθεσή του περιέχεται κοτζικό οξύ, που αφαιρεί τις κηλίδες, φωσφορικό ασκορβυλικό μαγνήσιο (βιταμίνη C) με αντιοξειδωτικές και αντιγηραντικές ιδιότητες, εκχυλίσματα φρούτων, τα οποία διατηρούν την υγρασία της επιδερμίδα καθώς και μια εξαιρετικά δραστική ουσία που προέρχεται από αζελαϊκό οξύ και ενισχύει τη φωτεινότητα του δέρματος, αυξάνει την ενυδάτωση και βοηθά στη ρύθμιση της έκκρισης σμίγματος. Σημείωσε ότι είναι ιδανικό για κάθε τύπο δέρματος και για όλες τις ηλικίες, ενώ ενδείκνυνται για δέρματα με τάση για ατέλειες, γήρανση και φωτογήρανση. Χρησιμοποιείται καθημερινά πρωί ή βράδυ.

maystar αμπούλες για λαμπερή επιδερμίδα

To how to της εφαρμογής:

Ανακίνησε την αμπούλα για να αναμειχθεί το περιεχόμενο και να ενισχυθεί η δράση των ενεργών συστατικών της. Μετά τον βαθύ καθαρισμό του δέρματος άνοιξε την αμπούλα με το προστατευτικό, τοποθέτησε το απλικατέρ και ρίξε το booster στα χέρια σου. Στη συνέχεια τρίψε το απαλά ανάμεσα στα δάχτυλά σου και μετά απλώστε το στο πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ κάνοντας ένα ελαφρύ μασάζ μέχρι να απορροφηθεί πλήρως.

Εφάρμοσε με μια κίνηση χτυπήματος προς τα πάνω με τα δάχτυλά σου για να ενισχύσεις το στιγμιαίο λίφτινγκ. Εναλλακτικά, ανάμειξε το μισό περιεχόμενο μιας αμπούλας με την κρέμα σου και φρόντισε να σφραγίσεις την αμπούλα μετά με το καπάκι.

Beaty info

Τα προϊόντα Maystar θα τα βρεις σε ινστιτούτα αισθητικής.

Site: venuselectronics.gr/starboost/

facebook: venuselectro