SOS λύσεις κατά της κυτταρίτιδας από τη Benostan!

SOS λύσεις κατά της κυτταρίτιδας από τη Benostan!

Μπορεί το καλοκαίρι να αργεί ακόμη όμως τώρα είναι η κατάλληλη εποχή για να ξεκινήσω τη σωστή προετοιμασία για ένα καλλίγραμμο κορμί απαλλαγμένο από την όψη φλοιού πορτοκαλιού! Πως το κάνω αυτό; Με υγιεινή διατροφή, συστηματική άσκηση και συμπληρώνοντας την καθημερινή μου φροντίδα με εξειδικευμένα προϊόντα-κλειδί, που τονώνουν το δέρμα μου και απαντούν δραστικά ενάντια στην κυτταρίτιδα.

Έτσι, μετά από ένα crash test που έκανα σε διάφορα προϊόντα κατέληξα στη σειρά Βenostan anticellulite, στην οποία βρήκα 3 αποτελεσματικές συνθέσεις με φυτικά εκχυλίσματα (ελαιόλαδο, φύλλα ελιάς, υπέρικο, φασκόμηλο, καλέντουλα, δενδρολίβανο, βάλσαμο και δυόσμο), οι οποίες με βοήθησαν να δώσω τη λύση στον αιώνιο εχθρό μου, που δεν είναι άλλος από την όψη φλοιού πορτοκαλιού.

Όλα τα προϊόντα της σειράς, που περιλαμβάνει την κρέμα σώματος κατά της κυτταρίτιδας, το λάδι σώματος κατά της κυτταρίτιδας και το συσφικτικό γαλάκτωμα σώματος, περιέχουν πολύτιμα και ευεργετικά αντιοξειδωτικά, φλαβονοειδή και βιταμίνες που:

  • Βελτιώνουν τη μικροκυκλοφορία και μειώνουν το οίδημα, ενώ παράλληλα μειώνουν τα λιπίδια που δημιουργούν την κυτταρίτιδα.
  • Συσφίγγουν τους ιστούς προσφέροντας εξαιρετικά αποτελέσματα ενάντια στη χαλάρωση ειδικά μετά από δίαιτα, ενώ ακόμη επαναφέρουν τη σφριγηλότητα.
  • Αναπλάθουν την επιδερμίδα, θρέφουν, ενυδατώνουν και εξομαλύνουν την υφή και την όψη της, αφήνοντας τη πιο λεία και με νεανική όψη.

Ας μιλήσουμε για τη σειρά

  • Η κρέμα σώματος κατά της κυτταρίτιδας είναι ιδανική για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα της όψης φλοιού πορτοκαλιού καθώς η πολλαπλή της δράση αδυνατίζει, συσφίγγει και ενυδατώνει το σώμα μου. Συγκεκριμένα, ο συνδυασμός των φυσικών εκχυλισμάτων της σύνθεσης από φασκόμηλο, καλέντουλα και λάδι ελιάς έχει σημαντική λιποδιαλυτική δράση, που τονώνει την μικροκυκλοφορία, συμβάλλει στη σύσφιξη και ενυδατώνει σε βάθος χωρίς να δημιουργεί ξηρότητα.
  • Το λάδι σώματος (body oil) κατά της κυτταρίτιδας λειαίνει και συσφίγγει ορατά την επιδερμίδα μου, ενώ η ειδική του σύνθεση είναι κατάλληλη για εντατική θεραπεία κατά τη διάρκεια της νύχτας. Και όλα αυτά χάρη στην πολύτιμη σύνθεσή του, που περιέχει ένα μοναδικό συνδυασμό φυσικών εκχυλισμάτων από φασκόμηλο, θυμάρι, δενδρολίβανο & λάδι ελιάς με ισχυρή λιποδιαλυτική δράση, που τονώνει την μικροκυκλοφορία και συμβάλλει στη σύσφιξη χαρίζοντας θεαματικά αποτελέσματα.
  • Το συσφικτικό γαλάκτωμα σώματος ενυδατώνει, τονώνει & συσφίγγει το σώμα μου, που έχει χάσει την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητά του. Ειδικότερα, περιέχει φυτικά εκχυλίσματα και βιταμίνες που βοηθούν το σώμα μου να διατηρήσει τη νεανική σφριγηλότητά του, όπως: υπέρικο, δυόσμο, λάδι και φύλλα ελιάς. Μάλιστα είναι ιδανικό για χρήση μετά από αυξομειώσεις βάρους, που ταλαιπωρούν τους ιστούς του δέρματος.

Το hot to της εφαρμογής:

Μετά το μπάνιο μου το βράδυ εφαρμόζω σε νωπό δέρμα το body oil της σειράς στα επίμαχα σημεία με κινήσεις μασάζ, ενώ το πρωί απλώνω την κρέμα κατά της κυτταρίτιδας με τον ίδιο τρόπο. Μάλιστα για ακόμη πιο στοχευμένη δράση χρησιμοποιώ και το συσφικτικό γαλάκτωμα σώματος της σειράς σε καθημερινή βάση, που τονώνει το δέρμα μου και το κάνει πιο λείο και απαλό. Ακολουθώντας αυτήν την ιεροτελεστία φροντίδας συστηματικά κατάφερα να μειώσω σημαντικά την όψη φλοιού πορτοκαλιού από την επιδερμίδα μου, ενώ πλέον το σώμα μου είναι σαφώς πιο σφριγηλό και τονωμένο!

Τα προϊόντα Benostan θα τα βρεις αποκλειστικά στα φαρμακεία και στο www.benostangreece.gr (Facebook: Benostan Health Products, Instagram: benostanhealthproducts)