Υιοθέτησε το beauty look της Ιωάννας Μαλέσκου και της Gigi Hadid

Εσύ ποια προϊόντα θα επιλέξεις;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Στο τεύχος του YOU WEEKLY αυτής της εβδομάδας η beauty editor του περιοδικού, Βάσω Αργυρέα, σου δείχνει μια μοντέρνα και συνάμα τολμηρή εκδοχή του cat eye look, το Winged Eyeliner, που θα πρωταγωνιστήσει στο μακιγιάζ της σεζόν δίνοντας έξτρα πόντους στο καλοκαιρινό beauty look σου. Μαζί με αυτό σου εξηγεί πως να κάνεις βήμα-βήμα girly beauty look, το οποίο υιοθέτησε πρόσφατα η παρουσιάστρια, Ιωάννα Μαλέσκου, ενώ ακόμη ανακαλύπτει μόνο για εσένα τα καλύτερα προϊόντα μακιγιάζ και περιποίησης για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά, που θα αναβαθμίσουν τη ρουτίνα ομορφιάς σου.

Από τη Βάσω Αργυρέα

Editors favorites

Ψάξαμε και βρήκαμε πριν από σένα για σένα τα καλύτερα αρώματα, προϊόντα μακιγιάζ και περιποίησης για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά, που θα αναβαθμίσουν τη ρουτίνα της ομορφιάς σου!

SUMMER GIRL

Λίγο πριν τελειώσει η τηλεοπτική σεζόν, η εντυπωσιακή παρουσιάστρια Ιωάννα Μαλέσκου, με σούπερ καλοκαιρινή διάθεση, υιοθέτησε ένα girly beauty look συνδυάζοντας τις μπρονζέ αποχρώσεις σε βλέφαρα και ζυγωματικά με ένα ροζ ματ κραγιόν. Για το hair-look της επέλεξε ένα ανάλαφρο χτένισμα με χωρίστρα στο πλάι, που συμπλήρωσε με ένα αξεσουάρ μαλλιών με πέρλες. Δες πώς θα την αντιγράψεις κι εσύ.

Ιωάννα Μαλέσκου
Εφάρμοσε μια αντηλιακή κρέμα προσώπου με χρώμα σε μέτωπο, ζυγωματικά, πιγούνι και λαιμό και μετά πέρασε από όλο το κινητό βλέφαρο μια σκιά σε λαμπερή μπρονζέ απόχρωση, συμπληρώνοντας με αρκετές στρώσεις μαύρης μάσκαρας στις πάνω και κάτω βλεφαρίδες. Μόλις τελειώσεις με το μακιγιάζ στα μάτια πέρασε μερικές πινελιές από μια μπρονζέ πούδρα κατά μήκος των ζυγωματικών σου, ενώ για τα χείλη προτίμησε ένα ματ κραγιόν σε ροζ τόνο. Τέλος, σε ό,τι αφορά στο χτένισμά σου κάνε μια χωρίστρα στο πλάι και δημιούργησε ένα ελαφρύ σπάσιμο στις άκρες των μαλλιών σου με μια πρέσα, Αφού ολοκληρώσεις τοποθέτησε ένα κλιπ στη μία πλευρά τους.

WINGED EYELINER

Gigi Hadid

Είναι μία μοντέρνα και συνάμα τολμηρή εκδοχή του cat-eye look, που θα πρωταγωνιστήσει στο μακιγιάζ της σεζόν, δίνοντας έξτρα από ντους στο καλοκαιρινό beauty look σου. Εργαλείο-κλειδί για να το πετύχεις δεν είναι άλλο από το μαύρο eyeliner ή το μαύρο μαλακό μολύβι, που θα σε βοηθήσει να το υιοθετήσεις με λίγες μόνο κινήσεις.