Dyson Supersonic Flyaway: Πες αντίο στα φριζαρισμένα μαλλιά με ένα μόνο πέρασμα!

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Dyson Supersonic Flyaway: Πες αντίο στα φριζαρισμένα μαλλιά με ένα μόνο πέρασμα!

Το εμβληματικό σεσουάρ μαλλιών, Dyson Supersonic, που όλες αγαπήσαμε από την πρώτη ημέρα για το γρήγορο στέγνωμα και styling ακριβείας, που προσφέρει, τώρα απόκτησε ένα νέο σούπερ εξάρτημα, το οποίο το κάνει ακόμη πιο ξεχωριστό!

Ο λόγος για το Flyaway attachment, ένα μοναδικό εξάρτημα, που λειαίνει τα ατίθασα μαλλιά με ένα μόνο πέρασμα. Το συγκεκριμένο εξάρτημα αξιοποιεί το φαινόμενο Coanda ανασηκώνοντας τα μακριά μαλλιά κρύβοντας πίσω τους τις πιο ατίθασες τρίχες. Έτσι, χαρίζει ένα απαλό και λείο επαγγελματικό εφέ στα μαλλιά σου, που μπορείς να κάνεις μόνη σου και μάλιστα από την άνεση του σπιτιού σου. Και όλα αυτά εφαρμόζοντας ήπια θερμότητα για αποδεδειγμένα μειωμένη φθορά στα μαλλιά σου.

Dyson Supersonic

Σημείωσε ότι το μικρό αλλά ισχυρό ψηφιακό μοτέρ V9 της Dyson είναι κατά μέσο όρο έξι φορές πιο γρήγορο από το μοτέρ άλλων σεσουάρ. Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι σε συνδυασμό με την τεχνολογία Air Multiplier, παράγει μια υψηλής πίεσης και υψηλής ταχύτητας ροή ελεγχόμενου αέρα για γρήγορο στέγνωμα και styling ακριβείας. Με αυτόν τον τρόπο ρυθμίζει τη θερμοκρασία αποτρέποντας τη φθορά της τρίχας, ενώ ακόμη προσφέρει λάμψη στα μαλλιά σου.

Dyson Supersonic

Το how to της εύκολης εφαρμογής...

Πέρασέ το πάνω από τα ισιωμένα σου μαλλιά ή από τους ανάλαφρους κυματισμούς, που μόλις έχεις δημιουργήσεις. Είναι ιδανικό ακόμη και πάνω από καλά στεγνωμένα μαλλιά αφού με ένα μόνο πέρασμα δείχνουν καλοφροντισμένα μέσα από ένα λείο και λαμπερό φινίρισμα!

Dyson Supersonic

Εάν λοιπόν θέλεις να αποχαιρετήσεις το ανεπιθύμητο φριζάρισμα προσφέροντας στα μαλλιά σου μια υγιή και λαμπερή όψη τώρα έχεις τη λύση μέσα από το νέο σούπερ gadget Flyaway, που συμπληρώνει ιδανικά το σεσουάρ Dyson Supersonic! Ακόμη το σκέφτεσαι;

Για περισσότερες πληροφορίες επισκέψου το www.damkalidis.gr και στο instagram account @dyson_damkalidis_distributor.