Μακιγιάζ με bronze πινελιές: Υιοθέτησε το look της Κατερίνας Καινούργιου

Τόλμησε το και εσύ

Julie Saropoulos
Fashion Editor
Μακιγιάζ με bronze πινελιές: Υιοθέτησε το look της Κατερίνας Καινούργιου

H πανέμορφη παρουσιάστρια, Κατερίνα Καινούργιου, υιοθέτησε ένα γήινο μακιγιάζ με bronze πινελιές, που συμπλήρωσε ιδανικά με ένα wavy εφέ στα μαλλιά (δες εδώ πως θα το κάνεις), το οποίο ταίριαξε γάντι με το Ιtalian retro look της. Δες πως να το αντιγράψεις και εσύ.

How to

Σε καθαρό πρόσωπο άπλωσε μια ιδέα από μια bb κρέμα ή ένα ματ makeup, που θα σου χαρίσει ήπια κάλυψη. Στη συνέχεια πέρασε από όλο το κινητό βλέφαρο μια καφέ σκιά και τόνισε το μακιγιάζ των ματιών σου με ένα καφέ μολύβι και αρκετές στρώσεις μαύρης μάσκαρα. Για ένα υπέροχο μπρονζέ τελείωμα πέρασε μερικές πινελιές από ένα μπρόνζερ κατά μήκος των ζυγωματικών σου, ενώ για τα χείλη επίλεξε ένα ματ κραγιόν σε απαλή ροδακινή απόχρωση. Τέλος, σε ό,τι αφορά στο hair-look με τη βοήθεια μιας πρέσας μαλλιών δημιούργησε ανάλαφρους κυματισμούς και μετά μάζεψε τα μισά πάνω αφήνοντας τα άλλα μισά κάτω για να πετύχεις αυτό το συγκεκριμένο αποτέλεσμα.

Tip: Τόνισε το σχήμα των φρυδιών σου με ένα ειδικό τζελ σε παρεμφερή απόχρωση με το φυσικό τους σχήμα. Με αυτόν τον τρόπο θα αναδείξεις και το beauty look.