Barberino’s: Ανδρική φροντίδα & ευεξία με ιταλική φινέτσα!

Barberino’s: Ανδρική φροντίδα & ευεξία με ιταλική φινέτσα!

Τα Barberino’s γεννήθηκαν στο Μιλάνο της Ιταλίας το 2015 και είναι η ιταλική ανδρική εμπειρία ευεξίας που βοηθά όλους τους άνδρες να ανακαλύψουν τι τους κάνει να αισθάνονται όμορφα μέσα από προϊόντα που εστιάζουν στη σημασία της αυτοφροντίδας και της αντιγήρανσης.

Τα Barberino's επιτρέπουν να βιώσετε όλες τις χαρακτηριστικές αισθήσεις του “slow-living”.

Ο Ιταλικός τρόπος ζωής μεταφέρεται στο σπίτι, μέσω της σειράς προϊόντων που είναι αφιερωμένη στην ανδρική περιποίηση, γιορτάζοντας τα χρώματα, τις μυρωδιές και την ομορφιά της Ιταλίας. Τα προϊόντα της Barberino’s παρασκευάζονται λαμβάνοντας υπόψη τα ειδικά χαρακτηριστικά του ανδρικού δέρματος. Η λεπτόρρευστη σύνθεσή τους είναι ενυδατική και απορροφάται γρήγορα, χωρίς να αφήνει γυαλιστερό αποτέλεσμα ή υπολείμματα.

Το μυστικό βρίσκεται στα στοιχεία της φύσης: φυτικά και θαλάσσια εκχυλίσματα όπως η υδρόβια μέντα που προσφέρει βαθιά ενυδάτωση, καθώς και βιταμίνες όπως π.χ Βιταμίνη Β5 ή συνένζυμο Q10, με αντιγηραντική και επανορθωτική δράση. Ένα πλούσιο μείγμα λειτουργικών ουσιών που είναι ταυτόχρονα ευεργετικές και αποτελεσματικές στα μαλλιά, τα γένια και το πρόσωπο.

Τα προϊόντα της Barberino’s παράγονται από φυτικά συστατικά και συσκευάζονται με τη χρήση βιοπλαστικών μπουκαλιών. Συσκευασία πιστοποιημένη από FSC, προέρχεται από διαχειριζόμενα δάση σύμφωνα με αυστηρά περιβαλλοντικά, κοινωνικά και οικονομικά πρότυπα, με σύνθεση χωρίς paraben και χωρίς φθαλικές ενώσεις.

Τα Barberino’ s μπορείτε να τα βρείτε στο www.clodist.gr.

Για τηλεφωνικές παραγγελίες καλείτε στο 2108060646, Δευτέρα – Παρασκευή 09:00 – 17:30.