Medi Cosmetic: Οι πιο hi-end θεραπείες για να χάσεις τα κιλά των διακοπών εύκολα & απλά!

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Medi Cosmetic: Οι πιο hi-end θεραπείες για να χάσεις τα κιλά των διακοπών εύκολα & απλά!

Το φθινόπωρο σε βρήκε με μερικά παραπανίσια κιλά που δεν λένε να φύγουν με τίποτα; Κανένα πρόβλημα! Γιατί τώρα η αισθητική ιατρική έχει τις κατάλληλες λύσεις που θα σε βοηθήσουν να απαλλαγείς από το περιττό λίπος αποκτώντας ένα σμιλεμένο κορμί χωρίς ψεγάδι.

Στην πλούσια γκάμα υπηρεσιών των κέντρων αισθητικής κοσμετολογίας Medi Cosmetic θα βρεις μια πληθώρα θεραπειών, που βασίζονται σε κορυφαίες τεχνολογίες με στόχο τι άλλο... από ονειρεμένες αναλογίες! Δες μερικές από αυτές...

Medi Cosmetic

SOS λύσεις για σώμα χωρίς ατέλειες

  • Potere 4D. Πρόκειται για μια μοναδική τεχνολογία που συνδυάζει ταυτόχρονα 4 δράσεις και στοχεύει ακόμα πιο αποτελεσματικά στην απώλεια έως και 30 κιλών από όλο το σώμα. Συγκεκριμένα, η θεραπεία περιλαμβάνει 4 εξελιγμένες τεχνολογίες: multipulse (μηχανική αναρρόφηση), ψυχρό Laser (Infrared-IR), ραδιοσυχνότητες (Bipolar-RF) και κρυοθεραπεία (Cooling), που εγγυώνται πιο εύκολο, γρήγορο και οικονομικό αδυνάτισμα! Η διάρκεια κάθε συνεδρίας είναι 20-30 λεπτά, ενώ υπολόγισε ότι θα χρειαστείς 8-10 συνεδρίες που μπορεί να επαναλαμβάνονται 1-2 φορές την εβδομάδα. Όσο για τα αποτελέσματα... θα σου χαρίσει σημαντική μείωση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχος, τόνωση του δέρματος και λεμφική παροχέτευση.

Medi Cosmetic θεραπείες

  • Sonolysis 3D.Αποτελεί τη δραστική, σύγχρονη, αναίμακτη και μη επεμβατική λύση, που προσφέρει εξαιρετικό αποτέλεσμα απώλειας τοπικού λίπους! Αξιοποιεί τη δύναμη των υπερήχων στοχεύοντας ακριβώς πάνω στο κάθε λιποκύτταρο ξεχωριστά. Σημείωσε ότι με τα ηχητικά μηχανικά κύματα, που εκπέμπονται, το λιποκύτταρο «βομβαρδίζεται» από όλες τις πλευρές του. Έτσι, τα λιποκύτταρα σπάνε, με αποτέλεσμα να αδειάζουν το περιεχόμενό τους, το οποίο αποβάλλεται μέσω της διούρησης. Η διάρκεια κάθε συνεδρίας είναι 20-30 λεπτά, ενώ θα χρειαστείς περίπου 10 συνεδρίες με απόσταση η μία από την άλλη περίπου μία εβδομάδα, ανά περιοχή. Μετά την ολοκλήρωση των θεραπειών θα δεις ορατή μείωση του τοπικού πάχους, άμεση λιποδιάλυση και βελτίωση της λεμφικής κυκλοφορίας.

Medi Cosmetic θεραπείες

  • Magna shape.Βασίζεται στην τεχνολογία Electro Muscular Stimulation, η οποία εφαρμόζει ηλεκτρικούς παλμούς συγκεκριμένης μορφής και μικρής τάσης κατευθείαν πάνω στους μυς. Στόχος είναι να χτιστούν οι μυς και ταυτόχρονα να καεί το λίπος, έτσι ακριβώς όπως συμβαίνει και κατά τη διάρκεια της άσκησης. Η θεραπεία είναι ασφαλής, χωρίς χρόνο αποκατάστασης και κατάλληλη για απώλεια βάρους, «χτίσιμο» μυών, διάλυση λίπους και ανόρθωση των γλουτών. Κάθε συνεδρία-που δεν απαιτεί αναισθησία και - διαρκεί 30 λεπτά και μπορεί να γίνεται δυο φορές την εβδομάδα έως και 6 φορές στο σύνολο. Τα αποτελέσματα είναι ορατά μετά από ένα μήνα και συνεχίζουν να βελτιώνονται μέχρι τρεις μήνες μετά τις συνεδρίες. Σημείωσε ότι με τη συγκεκριμένη θεραπεία η μυϊκή μάζα αυξάνεται κατά μέσο όρο 16%, ενώ παράλληλα επιτυγχάνεται απώλεια λίπους 19%.

Medi Cosmetic θεραπείες

Και μην ξεχνάς... η κάθε θεραπεία στοχεύει σε διαφορετικά αποτελέσματα. Γι' αυτό το λόγο εμπιστέψου τους ειδικούς της ομάδας του Medi Cosmetic, οι οποίοι θα σου προτείνουν την κατάλληλη θεραπεία ανάλογα με τις ανάγκες σου!

Info:

Κέντρα αισθητικής κοσμετολογίας Medi Cosmetic

www.medicosmetic.gr

e-mail: info@medicosmetic.gr

Facebook: MediCosmeticGR

Instagram: medicosmetic.gr

Youtube: Medi Cosmetic