Ανάπλαση προσώπου µε Fraxel Laser!

Ανάπλαση προσώπου µε Fraxel Laser!

Πρόκεται για µια επαναστατική θεραπεία µε laser, που αναζωογονεί το δέρµα, αφήνοντάς µια νεανική, φωτεινή και λαµπερή όψη. Μάλιστα, είναι ιδανική για την αντιµετώπιση των λεπτών γραµµών και ρυτίδων, των ραγάδων, των πανάδων αλλά και των αντιαισθητικών ουλών στο πρόσωπο.

H πλαστικός χειρουργός, Δρ. Γιολάντα Πεπέ σου εξηγεί περισσότερα.

Τι είναι & τι κάνει...

Η τεχνολογία πίσω από την θεραπεία Fraxel είναι τόσο επαναστατική όσο και τα αποτελέσµατά της. Σε αντίθεση µε άλλα laser, το Fraxel Laser αφαιρεί τις απαλές ρυτίδες, τις ραγάδες, τις πανάδες και τις µικρές ουλές από το πρόσωπο. Ακόµη, αποµακρύνει τις δυσχρωµίες και τα σηµάδια του δέρµατος, διεισδύοντας κάτω από την επιφάνειά του προκειµένου να εξαλείψει τα γερασµένα και αλλοιωµένα κύτταρά του. Σε όλα αυτά πρόσθεσε ότι η µέθοδος βελτιώνει τον τόνο του δέρµατος και το µέγεθος των πόρων, οµαλοποιεί τις ρυτίδες γύρω από τα µάτια, σβήνει τις ανεπιθύµητες καφέ κηλίδες, οµαλοποιεί την εµφάνιση από σηµάδια ακµής και µετεγχειρητικές ουλές και χαρίζει πιο φρέσκια, νεανική όψη και υφή στο δέρµα. Σηµείωσε ότι µε το συγκέκριµένο laser αντιµετωπίζονται µυρµηγκιές, θυλώµατα, κονδυλώµατα αλλά και ξανθελάσµατα χωρίς να γίνεται θερµική καταστροφή των ιστών.

H λύση στα επίµονα σηµάδια & τις ουλές

Οι ουλές είναι τα ορατά σηµάδια που µένουν στο δέρµα µετά από ένα τραυµατισµό ή µετά από κάποιο χειρουργείο. Διαταραχές στην επούλωση µερικές φορές οδηγούν στην εµφάνιση ουλών, που είναι αισθητικά µη αποδεκτές και µπορεί να δηµιουργούν και λειτουργικές διαταραχές.

Οι ουλές στην περίπτωση αυτή, µπορεί να έχουν διαφορετικό χρώµα και υφή σε σχέση µε το υγιές δέρµα ή/και να γίνονται αντιληπτές. Η εντόπιση, η κλινική εµφάνιση, το µέγεθος και ο τύπος της ουλής (υπερτροφική ουλή ή χηλοειδές) είναι παράγοντες που καθορίζουν τον τρόπο αντιµετώπισής τους. Και εδώ το Fraxel Laser µπορεί να δώσει τη λύση.

Άµεσα & ορατά αποτελέσµατα

Μετά από την ολοκλήρωση της πρώτης θεραπείας, το δέρµα σου θα είναι πιο λαµπερό, ενώ παράλληλα επιτυγχάνεται µια οµοιοµορφία στον τόνο του. Η βελτίωση του δέρµατος θα συνεχίζεται και θα είναι θεαµατική, µε τα επιθυµητά αποτελέσµατα να είναι ορατά µέσα στους επόµενους 3-6 µήνες, καθώς οι βαθύτερες στοιβάδες του δέρµατος συνεχίζουν την επούλωση. Τα µέγιστα αποτελέσµατα έρχονται στις 3 µε 5 συνεδρίες, οι οποίες συνήθως απέχουν µεταξύ τους 2 έως 6 εβδοµάδες.

Info

Δρ. Γιολάντα Πεπέ, Πλαστικός Χειρουργός,

Διεύθυνση: Αγίας Σοφίας 37, Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνο: 2310 287800, 2310 275050

giolantapepe.gr, info@giolantapepe.gr, Facebook: Giolanta Pepe