O Μπραντ Πιτ λανσάρει τη δική του σειρά καλλυντικών, Le Domaine - Έχει ως βάση τα σταφύλια του κρασιού Miraval

Skincare και περιποίηση

Julie Saropoulos
Fashion Editor
Instagram - @ledomaine.skincare
Instagram - @ledomaine.skincare

Ο πασίγνωστος και πολύ αγαπητός ηθοποιός Μπραντ Πιτ, αποφάσισε να λανσάρει το δικό του brand καλλυντικών. Ονομάζεται Le Domaine και προς το παρόν έχει μόνο προϊόντα skincare, δηλαδή καθαριστικά προσώπου, κρέμες και σέρουμ.

Λίγα λόγια για το brand

Τα καλλυντικά αυτά έχουν ως βάση τους τα σταφύλια, τα οποία έχουν φοβερή αντιοξειδωτική δράση. Όχι όμως οποιαδήποτε σταφύλια... αλλά αυτά που παράγονται στο οινοποιείο του διάσημου ροζέ κρασιού του, Miraval.

Σταφύλια
Instagram - @ledomaine.skincare

Με την πρώην σύζυγο του, Αντζελίνα Τζολί, είναι ακόμη στα δικαστήρια για λύσουν τα περιουσιακά ζητήματα της έπαυλης και αμπελώνα που έχουν μαζί, Château Miraval. Ωστόσο, ο Μπραντ για το νέο αυτό brand καλλυντικών, αποφάσισε να συνεργαστεί με την οικογένεια οινοποιών Perrin και τον καθηγητή Οινολογίας Pierre-Louis Teissedre του Πανεπιστημίου του Μπορντό, με τους οποίους συνεργάστηκαν στο παρελθόν για να παράγουν μαζί το κρασί του.

Μπραντ Πιτ
Instagram - @bea2gala

Οι τιμές των κρεμών, των σέρουμ και των καθαριστικών ξεκινάνε από τα 70 € και αγγίζουν τα 350 €. Όπως θα δεις και στην παρακάτω φωτογραφία, οι συσκευασίες των προϊόντων είναι πολύ εντυπωσιακές.

Κρεμες Le Domaine
Instagram - @ledomaine.skincare

Το γεγονός αυτό σχολιάστηκε και στην εκπομπή Πάμε Δανάη, στο Mega. Παρακάτω θα δεις το σχετικό απόσπασμα.