«Δεν είναι μαγεία... είναι μακιγιάζ»

Έξυπνα, πολυχρηστικά και γεμάτα χρώμα προϊόντα

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram - @catrice.us
Instagram - @catrice.us

Το χρώμα μπαίνει δυναμικά στη ζωή αλλά και στο μακιγιάζ σου, φέτος το φθινόπωρο! Έτσι, λοιπόν η νέα συλλογή της Catrice έρχεται για να προσθέσει μερικές πινελιές χρώματος στο μακιγιάζ αναβαθμίζοντας τα φθινοπωρινά σου beauty looks.

Η νέα make-up συλλογή της Catrice

Η νέα make-up συλλογή της Catrice υποδέχεται τη νέα σεζόν

Στη σειρά, που αποτελείται από «έξυπνα» προϊόντα που φροντίζουν την επιδερμίδα, ενώ παράλληλα προσφέρουν άμεσα λάμψη θα βρεις: την Lift Up Volume & Lift Mascara, τη Boost Up Volume & Lash Boost Mascara, το Kohl Kajal Waterproof, το Corrector Anti-Redness Primer, τη νέα σειρά κραγιόν Shine Bomb, την παλέτα σκιών Pro Desert Romance Slim Palette, το Sparkle Glow Lip Balm, το Volumizing Extreme Lip Booster, τα βερνίκια νυχιών Brave Metallics, τα ρουζ AirBlush Glow, την Hot Mocca Eyeshadow Palette, την παλέτα σκιών Pure Nude, την Electric Rose Eyeshadow Palette και την Dusty Matte Eyeshadow Palette.

Σημείωσε ότι τα προϊόντα Catrice είναι εύκολα στη χρήση και προσφέρουν ορατά και στοχευμένα αποτελέσματα. Mάλιστα ακολουθούν τη φιλοσοφία του “less is more”, αφού αυτό που χρειάζεσαι για μοναδικά και ανατρεπτικά look είναι συγκεκριμένα προϊόντα που μπορούν να κάνουν περισσότερα και να προσφέρουν μέγιστη απόδοση σε προσιτή τιμή.

Η νέα make-up συλλογή της Catrice