Το τέλειο εργαλείο styling για σούπερ χτενίσματα!

Η Dyson καινοτομεί για άλλη μια φορά παρουσιάζοντας το πιο hi-end gadget για το styling των μαλλιών σου!

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram - @dysonhair
Instagram - @dysonhair

Καλοσχηματισμένες μπούκλες, ίσια και λεία μαλλιά χωρίς φριζάρισμα και απίθανο επαγγελματικό φορμάρισμα. Όλα αυτά μπορείς να τα πετύχεις με το νέας γενιάς multi-styler Dyson Airwrap, που υπόσχεται να σου χαρίσει γρηγορότερο και ευκολότερο styling μαλλιών, χωρίς τη χρήση υπερβολικής θερμότητας.

Πως λειτουργεί...

Η συσκευή Dyson Airwrap έλκει και τυλίγει τούφες από τα μαλλιά σου με τη βοήθεια του αέρα. Συγκεκριμένα, χρησιμοποιώντας ένας αεροδυναμικό φαινόμενο, που ονομάζεται Coanda, κατευθύνει τα μαλλιά και τα τυλίγει γύρω από τον κύλινδρο χωρίς να χρειαστείς κάποιο κλιπ για τα μαλλιά ή να είσαι ιδιαίτερα επιδέξια. Ακόμη, αξιοποιεί την υγρασία των μαλλιών σου, η οποία σε συνδυασμό με την ισχυρή ροή αέρα και την ελεγχόμενη θερμοκρασία εξασφαλίζει ταυτόχρονα styling και στέγνωμα.

Dyson

Στο ολοκαίνουργιο Airwrap multi-styler της Dyson τα εξαρτήματα styling έχουν επανασχεδιαστεί με ενισχυμένη και βελτιωμένη ροή αέρα Coanda για αυξημένο έλεγχο, που θα σου χαρίσει το επιθυμητό εφέ. Έτσι, ανάλογα με το εξάρτημα που θα χρησιμοποιήσεις μπορείς να δημιουργήσεις: συμμετρικές μπούκλες, λεία μαλλιά που δεν φριζάρουν, απαλά μαλλιά και λείο εφέ καθώς και σούπερ χτενίσματα με όγκο. Ακόμη, μπορεί να μετατρέψει τα βρεγμένα μαλλιά σε νωπά προετοιμάζοντάς τα για το styling. (www.damkalidis.gr)