Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2023 | Επικοινωνία

Nέα εποχή στην ανόρθωση & τη σύσφιξη της επιδερμίδας!

Ένα μοναδικό μείγμα χαβιαριού, υψηλής αποτελεσματικότητας

Nέα εποχή στην ανόρθωση & τη σύσφιξη της επιδερμίδας!
Instagram - @ivythingsgood
BEAUTY NEWS 12.10.2022 11:05
Από Βάσω Αργυρέα

Η νέα επιστημονική ανακάλυψη της La Prairie εστιάζει στους κάθετους συνδέσμους της επιδερμίδας, που σχετίζονται με τη δομική σταθερότητα και την αρμονία του προσώπου.

Λίγα λόγια για το προϊόν

Με πηγή έμπνευσης το Bauhaus (ένα καλλιτεχνικό κίνημα που διέπεται από τις αρχές της αρμονίας), η La Prairie προσπάθησε να κατακτήσει την αρμονία της νιότης μέσα από ένα νέο επιστημονικό επίτευγμα, που εστιάζει στους συνδέσμους του δέρματος, οι οποίοι και συσχετίζονται άμεσα με τη δομική σταθερότητα του προσώπου ολοκληρώνοντας την αρμονία του.

La Prairie

Ο λόγος για το νέο Skin Caviar Harmony L'Extrait, το οποίο είναι εμπλουτισμένο με το Caviar Infinite, ένα μοναδικό μείγμα χαβιαριού, υψηλής αποτελεσματικότητας, με σκοπό την αύξηση της πυκνότητας της επιδερμίδας καθώς και την ανόρθωση και τη σύσφιξή της.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για μια λεπτόρρευστη σύνθεση, που αποτελείται από εμφανή σταγονίδια, τα οποία απορροφώνται από την επιδερμίδα κατά την εφαρμογή τους. Η υφή του έχει την εξαιρετική ιδιότητα να μεταμορφώνεται σε ένα ανάλαφρο πέπλο που αγκαλιάζει την επιδερμίδα και δημιουργεί άμεσα μία αίσθηση σύσφιξης προσφέροντας ένα μεταξένιο αποτέλεσμα.

Ακολούθησε την τελετουργία Skin Caviar... Ξεκινά με την εφαρμογή του Skin Caviar Harmony L'Extrait αφού πρώτα έχουν ολοκληρώσεις τον καθαρισμό και την τόνωση της επιδερμίδας σου με τη βοήθεια της λοσιόν Skin Caviar Essence-in-Lotion. Η ιεροτελεστία φροντίδας ολοκληρώνεται, με το Skin Caviar Liquid Lift και την Skin Caviar Luxe Cream για ακόμα καλύτερα και πιο ορατά αποτελέσματα.

(Διαθέσιμο στα καταστήματα Attica, Hondos Center, Sephora, Galerie de Beauté και στα αντίστοιχα e-shops)

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Βλεφαροπλαστική: Το µυστικό για νεανικό και λαµπερό βλέµµα!

Ανακάλυψε τη νέα limited edition συλλογή της Essie!

Share