Νέο ανδρικό άρωμα από τον Οίκο Tom Ford

Την αρωματική δημιουργία Noir Extreme Parfum λάνσαρε πρόσφατα ο πολυτελής Οίκος.

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram - @tomford
Instagram - @tomford

Το νέο ανδρικό άρωμα του Tom Ford, Noir Extreme Parfum, θυμίζει κατά πολύ το Noir Extreme με περισσότερη όμως ένταση καθώς απελευθερώνει υψηλότερη συγκέντρωση από πικάντικο κάρδαμο, το οποίο εμπλουτίζεται μοναδικά με τη ζεστασιά του Shimoga Ginger και τον έντονο αισθησιασμό του tonka bean και του guaiacwood.

H πολύτιμη σύνθεση...

Ο μοναδικός συνδυασμός του North African Neroli Essence και του Italian Mandarin, που συναντάμε στο αρχικό Noir Exreme διατηρούνται στη νέα σύνθεση και συνδυάζονται αρμονικά με σαφράν και μοσχοκάρυδο. Σε όλα αυτά πρόσθεσε το bulgarian rose prpur και το rose absolute, που αναμειγνύεται με άνθη πορτοκαλιάς και γιασεμί και τον εθιστικό χαρακτήρα του indian kulfi accord, το οποίο αφήνει μια αναζωογονητική αίσθηση. Τέλος, η ζεστασιά από τα ξύλα και το κεχριμπάρι αναδεικνύεται με το cedarwood orpur από το Τέξας και το guaiacwood από την Παραγουάη, ενώ το πλούσιο άρωμα του tonka bean από την Βενεζουέλα συνδυάζεται με τη δελεαστική vanilla gousse bourbon delight τις νότες δέρματος και την ακολουθία suede προσδίδοντας πολυτέλεια και αισθησιασμό.

Το άρωμα που κλείνεται σε λείο μπουκάλι μεταλλικού χρυσού χρώματος, με μαύρο λογότυπο και ασορτί καπάκι διατίθεται σε συσκευασία των 50ml και 100ml.

Tom Ford