Καθαρισμός & ντεμακιγιάζ που σέβεται το μικροβίωμα της επιδερμίδας!

Η νέα συλλογή προϊόντων καθαρισμού και ντεμακιγιάζ της Lierac ανανεώθηκε και εμπλουτίστηκε με σύμπλεγμα πρεβιοτικών

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Καθαρισμός & ντεμακιγιάζ που σέβεται το μικροβίωμα της επιδερμίδας!

Ο καθαρισμός και το ντεμακιγιάζ είναι το Α και το Ω για μια όμορφη και λαμπερή επιδερμίδα. Αυτός εξάλλου είναι και ο λόγος για τον οποίο πρέπει να επιλέγεις προσεκτικά τα προϊόντα για τον καθαρισμό αλλά και το ντεμακιγιάζ σου προκειμένου να προστεύεις την επιδερμίδα σου και να κάνεις ακόμη πιο εύκολη και απολαυστική τη συγκεκριμένη ιεροτελεστία.

Σε αυτό θα σε βοηθήσει η νέα σειρά προϊόντων καθαρισμού και ντεμακιγιάζ των εργαστηρίων Lierac, η οποία είναι εμπλουτισμένη με σύμπλεγμα πρεβιοτικών, που διατηρεί την ισορροπία του μικροβιώματος και προστατεύει το δέρμα.

Lirac

Τι είναι το μικροβίωμα;

To μικροβίωμα είναι μια ασπίδα μικροοργανισμών που προστατεύει το δέρμα από την εισβολή εξωτερικών παθογόνων μικροοργανισμών και το βοηθά να επιδιορθώνεται όταν δέχεται επιθέσεις. Το σύμπλεγμα πρεβιοτικών, που περιέχεται στη νέα σειρά καθαρισμού της Lierac εξασφαλίζει ολοκληρωμένη και ισορροπημένη θρέψη που καλύπτει τις ανάγκες κάθε μικροβιώματος.

Τα προϊόντα της σειράς

Στη σειρά θα βρεις 6 προϊόντα, που προσφέρουν μια πραγματική στιγμή απόλαυσης κατά την εφαρμογή και αφήνουν την επιδερμίδα καθαρή, λεία και απαλή.

Αυτά είναι:

-Ο αφρός καθαρισμού (The Cleansing Foam), που καθαρίζει, εξυγιαίνει και καταπραϋνει την επιδερμίδα.

-To νερό με μικύλλια (The Micellar Water), που αφαιρεί τα υπολείμματα μακιγιάζ και καθαρίζει την επιδερμίδα, ενώ παράλληλα την ενυδατώνει.

-Το γαλάκτωμα ντεμακιγιάζ (The Cleansing Milk), που απομακρύνει αποτελεσματικά το μακιγιάζ και τους ρύπους προσφέροντας απαλότητα.

-Η ενυδατική λοσιόν (The Moisturizing Lotion) που ενυδατώνει, λειαίνει και τελειοποιεί το ντεμακιγιάζ.

-Η μάσκα απολέπισης, η οποία απολεπίζει και φωτίζει το δέρμα σου και το

-Το ντεμακιγιάζ ματιών που καθαρίζει ακόμη και το αδιάβροχο μακιγιάζ προστατεύοηντας τις βλεφαρίδες.

Lirac