Ανακάλυψε τη «θεραπευτική δύναμη του αγγίγματος»!

Με αυτό το μήνυμα και πρωταγωνιστή τον Αντίνοο Αλμπάνη, η νέα digital καμπάνια της La Roche Posay, μας υπενθυμίζει πως δεν είμαστε μόνοι μας

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Ανακάλυψε τη «θεραπευτική δύναμη του αγγίγματος»!

Το ήξερες ότι το 80% των ασθενών, κατά τη διάρκεια της θεραπείας κατά του καρκίνου, εμφανίζουν δερματικές παθήσεις; Αυτός εξάλλου είναι και ο λόγος για τον οποίο για μια επιτυχημένη ολοκλήρωση ενός κύκλου ογκολογικής θεραπείας, είναι απαραίτητη η διατήρηση της καλής υγείας του δέρματος.

Η νέα digital καμπάνια της La Roche Posay

Σε αυτό το πλαίσιο, τα τελευταία 10 χρόνια, η La Roche-Posay βοηθά ασθενείς με καρκίνο ούτως ώστε να διαχειριστούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα ανεπιθύμητα δερματικά προβλήματα που είναι πολλές φορές απόρροια από τη θεραπεία τους. Φέτος μάλιστα δημιούργησε μια νέα digital καμπάνια με κεντρικό μήνυμα «H θεραπευτική δύναμη του αγγίγματος» και πρωταγωνιστή τον Αντίνοο Αλμπάνη, νικητή στη δική του μάχη με τον καρκίνο, η οποία μας υπενθυμίζει πως δεν είμαστε μόνοι μας.

La Roche Posay

Συγκεκριμένα, η εκστρατεία εστιάζει στο σημαντικό ρόλο των ατόμων που είναι στο πλευρό του κάθε ασθενή και έχει ως στόχο να μας αποδείξει πως το άγγιγμα των δικών μας ανθρώπων μπορεί να είναι θεραπευτικό και να κάνει τη διαφορά! Στην καμπάνια συμμετέχουν πρώην ογκολογικοί ασθενείς και μέλη της οικογένειάς τους, στέλνοντας μήνυμα ελπίδας σε όσους υποβάλλονται σε θεραπεία.

La Roche Posay