Ανακάλυψε την πιο hot τάση στο μακιγιάζ αλλά και τα καλύτερα προϊόντα για την ανδρική φροντίδα!

Όλα τα προϊόντα που θα χρειαστείς

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor

Στο τεύχος του YOU WEEKLY αυτής της εβδομάδας η beauty editor του περιοδικού, Βάσω Αργυρέα, σου δείχνει πως να υιοθετήσεις το warm brown make-up. Ακόμη σου εξηγεί πως μπορείς να αντιγράψεις το φυσικό beauty look της πανέμορφης influencer, Χριστίνας Μπόμπα, ενώ ακόμη ανακαλύπτει τα καλύτερα προϊόντα για την ανδρική φροντίδα.

Στοχευμένη φροντίδα

Οι ζεστές αποχρώσεις του καφέ είναι μια από τις τάσεις που επανακάμπτει αυτή τη σεζόν χαρίζοντας στο μακιγιάζ των βλεφάρων περισσότερο βάθος και ένταση. Μάλιστα, οι συγκεκριμένες αποχρώσεις ταιριάζουν σε κάθε τύπο επιδερμίδας, ενώ είναι ιδανικές για να δημιουργήσεις σικάτα beauty looks για πρωινές και βραδινές εμφανίσεις.

Πριν ξεκινήσεις με το μακιγιάζ σου επένδυσε σε μια ειδική κρέμα ή μάσκα ματιών που θα περιποιηθεί το βλέμμα σου αφήνοντάς το ξεκούραστο και φωτεινό.

Elsa

Παίξε με το μακιγιάζ σου!

Aνάλογα την ένταση που θέλεις να δώσεις στο beauty look σου επίλεξε υγρές σκιές ή σκιές σε σκόνη. Στην πρώτη περίπτωση, οι υγρές σκιές θα σου αφήσουν ένα πιο έντονο εφέ, που θα κάνει το μακιγιάζ στα βλέφαρα πιο εντυπωσιακό, ενώ εκείνες σε σκόνη, ανάλογα με την εφαρμογή θα δώσουν ένα διακριτικό αποτέλεσμα.

Flawless beauty

Λάτρης του φυσικού μακιγιάζ η δημοφιλής influencer, Χριστίνα Μπόμπα, επιλέγει γήινες αποχρώσεις για το μακιγιάζ της σε βλέφαρα, χείλη και ζυγωματικά. Μάλιστα για να τονίσει και να αναδείξει τέλεια το φυσικό αυτό beauty look το συνδυάζει με ένα κυματιστό εφέ για τα μαλλιά της. Δες πως να το αντιγράψεις και εσύ.

Χριστίνα Μπόμπα

Ενυδάτωσε την επιδερμίδα σου με τη βοήθεια μιας ανάλαφρης κρέμας και αφού απορροφηθεί καλά άπλωσε μια ιδέα από ένα ματ makeup. Στη συνέχεια περιέγραψε τα πάνω και κάτω βλέφαρα με ένα καφέ μολύβι ματιών και εφάρμοσε σε όλο το κινητό βλέφαρο μια σκιά σε δαμασκινί απόχρωση συμπληρώνοντας με μια στρώση μαύρης μάσκαρα στις πάνω και κάτω βλεφαρίδες.

Κατά μήκος των ζυγωματικών σου άπλωσε με ένα ειδικό πινέλο λίγο ροζ ρουζ, ενώ για τα χείλη προτίμησε ένα ματ κραγιόν σε φυσική απόχρωση. Για να δημιουργήσεις ένα wavy hair-look χρησιμοποίησε ένα σίδερο μαλλιών με το οποίο θα γυρίσεις τούφα-τούφα τα μαλλιά σου. Μόλις τελειώσεις άνοιξέ τα με τα δάκτυλά σου προκειμένου να υιοθετήσεις το υπέροχο αυτό κυματιστό αποτέλεσμα.

Tip: Αφού ολοκληρώσεις με το styling των μαλλών σου εφάρμοσε μερικές σταγόνες από ένα ειδικό έλαιο στις άκρες τους. Έτσι, θα αποφύγεις το ανεπιθύμητο φριζάρισμα.

Καιρός για... grooming!

Η σωστή φροντίδα δεν είναι μόνο γυναικεία υπόθεση! Και αυτό γιατί ο σύγχρονος άνδρας έχει πλέον την ανάγκη από την κατάλληλη καθημερινή περιποίηση με συμμάχους μερικά βασικά αλλά απαραίτητα προϊόντα, που θα τον φροντίσουν από την κορυφή μέχρι τα νύχια.

Henry Cavill