Η Schwarzkopf Professional φέρνει τα πιο όμορφα και λαμπερά δώρα για τα φετινά Χριστούγεννα

H Έλενα Παπαρίζου, Brand Ambassador της Schwarzkopf Professional, γιορτάζει μαζί μας!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Schwarzkopf Professional φέρνει τα πιο όμορφα και λαμπερά δώρα για τα φετινά Χριστούγεννα

Το πιο όμορφο και λαμπερό δώρο για τα φετινά Χριστούγεννα έχει την υπογραφή της Schwarzkopf Professional! Η κορυφαία μάρκα επαγγελματικής περιποίησης μαλλιών σας προσφέρει και αυτή τη χρονιά αποκλειστικά πακέτα δώρων για κάθε ανάγκη!

H Έλενα Παπαρίζου, Brand Ambassador της Schwarzkopf Professional, γιορτάζει μαζί μας και αυτήν την εορταστική περίοδο και μας στέλνει το δικό της μήνυμα:

"Κορίτσια μου όμορφα,

Επειδή ξέρετε πόσο αγαπώ εμάς τις γυναίκες, αυτό που θέλω τις φετινές γιορτές είναι να είμαστε όσο πιο λαμπερές γίνεται!

Γι’ αυτό μαζί με την αγαπημένη μου Schwarzkopf Professional, την κορυφαία εταιρεία περιποίησης και φροντίδας μαλλιών σε ολόκληρο τον κόσμο, σας προσφέρουμε μια σειρά από τα καλύτερα προϊόντα που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά.

Χαρίστε στον εαυτό σας τη λάμψη που του αξίζει φέτος τις γιορτές, και εντυπωσιάστε με τις εμφανίσεις σας!

Σας αγαπώ πολύ,

Έλενα"

paparizou

Επιλέγοντας και συνδυάζοντας προσεκτικά από τα αγαπημένα μας brands BC Bonacure, Fibre Clinix, OSiS+, Oil Ultime και BlondMe, οι ειδικοί της Schwarzkopf Professional δημιούργησαν 12 μοναδικά, Χριστουγεννιάτικα πακέτα δώρων για την περιποίηση και το styling των μαλλιών σας μέσα στις γιορτές. Χαρίστε στον εαυτό σας ή και στους αγαπημένους σας την απόλυτη πολυτέλεια περιποίησης μαλλιών!

Αναλυτικά τα πακέτα δώρων της Schwarzkopf Professional:

ΠΑΚΕΤΑ ΔΩΡΩΝ BONACURE

Η νέα γενιά της Τεχνολογίας Clean Advanced με το Nέο Vegan Σύμπλεγμα Περιποίησης: Η Vegan Κερατίνη και οι τεχνολογίες Cell Equalizer, σε συνδυασμό με

τα ενεργά συστατικά εμπνευσμένα από τα καλλυντικά, εξασφαλίζουν υπέροχα,

υγιή μαλλιά σε όλους τους τύπους μαλλιών.

Bonacure Repair Rescue – για ταλαιπωρημένα μαλλιά

Με τη σειρά Bonacure Repair Rescue μπορούμε να αναστρέψουμε 3 χρόνια φθοράς σε μία μόνο εφαρμογή και να δημιουργήσουμε έως και 100% πιο δυνατά μαλλιά. Οι ισχυρές φόρμουλες με Αργινίνη θρέφουν, αναδομούν και επανορθώνουν τα μαλλιά από μέσα προς τα έξω.

Το δώρο, σε συσκευασία νεσεσέρ, περιλαμβάνει:

Shampoo 250ml

Spray Conditioner 200ml

Treatment 200ml

beauty

Bonacure Moisture Kick για κανονικά έως ξηρά, κυματιστά ή σγουρά μαλλιά

Η σειρά Bonacure Moisture Kick με Γλυκερίνη εξισορροπεί και προσφέρει το βέλτιστο επίπεδο υγρασίας ακόμα και στα πιο ξηρά μαλλιά, βελτιώνοντας τη διαχειρισιμότητά τους έως και 72%*, ενώ παράλληλα ενισχύει τη λάμψη και εξαλείφει τον στατικό ηλεκτρισμό.

Το δώρο, σε συσκευασία νεσεσέρ, περιλαμβάνει:

Shampoo 250ml

Spray Conditioner 200ml

Treatment 200ml

Bonacure Color Freeze – για βαμμένα μαλλιά ή μαλλιά με ανταύγειες

Η σειρά Bonacure Color Freeze με την κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία Ισορροπιστή pH 4.5, κλειδώνει τα χρωστικά πιγμέντα βαθιά στο εσωτερικό της δομής της τρίχας για απόλυτη χρωματική τελειότητα. Αποτελεί το πρώτο vegan σύστημα κλειδώματος του χρώματος στη συλλογή της Schwarzkopf Professional, για μηδενικό ξεθώριασμα και ζωντάνια του χρώματος με διάρκεια, και προσφέρει έως και 90% διατήρηση του χρώματος για έως και 30 λουσίματα.

Το δώρο, σε συσκευασία νεσεσέρ, περιλαμβάνει:

Shampoo 250ml

Spray Conditioner 200ml

Treatment 200ml

ΠΑΚΕΤΑ ΔΩΡΩΝ FIBRE CLINIX

Η πιο προηγμένη και ισχυρή τεχνολογία επανόρθωσης από τη Schwarzkopf Professional, σε ένα ολοκληρωμένο σύστημα περιποίησης μαλλιών αποκλειστικά για

τα κομμωτήρια. Αξιοποιεί τις τελευταίες επιστημονικές καινοτομίες για να προσφέρει εξατομίκευση, μεταμορφώνει τις ίνες της τρίχας και επαναφέρει τα μαλλιά στη φυσική τους κατάσταση.

paparizou beauty

Fibre Clinix Vibrancy

Οι συνθέσεις με Τεχνολογία Triple Bonding & C21 και AHA, προσφέρουν χρωματικά αποτελέσματα με διάρκεια και παρατείνουν το αποτέλεσμα της υπηρεσίας κομμωτηρίου Fibre Clinix. Κλειδώνουν το χρώμα στο εσωτερικό της τρίχας για έως και 90% διατήρηση του χρώματος.

Το νεσεσέρ περιλαμβάνει:

Σαμπουάν Vibrancy 300ml

Μάσκα Θεραπείας Vibrancy 250ml

Fibre Clinix Fortify

Οι συνθέσεις με Τεχνολογία Triple Bonding & C21 και Niacinamide ενδυναμώνουν και θρέφουν τις ίνες της τρίχας για να παρατείνουν το αποτέλεσμα της υπηρεσίας κομμωτηρίου Fibre Clinix.

Το νεσεσέρ περιλαμβάνει:

Σαμπουάν Fortify 300ml

Μάσκα Θεραπείας Fortify 250ml

Fibre Clinix Hydrate

Οι συνθέσεις με Τεχνολογία Triple Bonding & C21 και σύμπλεγμα Squalane εξισορροπούν το επίπεδο υγρασίας και βοηθούν στην ενίσχυση της ελαστικότητας για να παρατείνουν το αποτέλεσμα της υπηρεσίας κομμωτηρίου Fibre Clinix.

Το νεσεσέρ περιλαμβάνει:

Σαμπουάν Hydrate 300ml

Μάσκα Θεραπείας Hydrate 250ml

beauty νεσεσέρ

ΠΑΚΕΤΑ ΔΩΡΩΝ OSiS+

Η πιο δημιουργική σειρά styling που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μοναδικά styles, χάρη στα πιο καινοτόμα και αποδοτικά προϊόντα styling με μοναδικές φόρμουλες.

OSiS+ Session Christmas Wrap

Μίνι νεσεσέρ που περιλαμβάνει:

Session Hairspray 100ml

ΠΑΚΕΤΑ ΔΩΡΟΥ BLONDME

Μια ολοκληρωμένη σειρά που σχεδιάστηκε ειδικά ώστε να καλύπτει κάθε ανάγκη και κάθε επιθυμία ξανθού και να προσφέρει Iconic ξανθά αποτελέσματα. Με το ενσωματωμένο Advanced Bonding System, η BLONDME προσφέρει μοναδική ξανθιά τελειότητα σε όλους τους τύπους μαλλιών, χωρίς συμβιβασμούς.

BlondMe All Blondes Light

Η σειρά προϊόντων ALL BLONDES Light με Τεχνολογία 3D Bond Creation και Σύμπλεγμα Πρωτεϊνών Μεταξιού αναδομεί και αποκαθιστά τους εσωτερικούς δεσμούς σε ξανθά μαλλιά με λεπτή έως κανονική τρίχα. Τα μαλλιά ενυδατώνονται και γίνονται έως και 85% πιο δυνατά. Το πακέτο δώρου περιέχει:

Σαμπουάν BlondMe Light 300ml

Μάσκα μαλλιών BlondMe Light 200ml

BlondMe All Blondes Rich

Η σειρά Περιποίησης All Blondes Rich με Τεχνολογία 3D Bond Creation και Σύμπλεγμα Πρωτεϊνών Cashmere αναδομεί και αποκαθιστά τους εσωτερικούς δεσμούς της τρίχας των κανονικών έως χονδρών ξανθών μαλλιών. Τα μαλλιά αναζωογονούνται και γίνονται έως και 85% πιο δυνατά. Το πακέτο δώρου περιέχει:

Σαμπουάν BlondMe Rich 300ml

Μάσκα μαλλιών BlondMe Rich 200ml

BlondMe Cool Blondes

Η σειρά προϊόντων Cool Blondes Neutralizing με Τεχνολογία 3D Bond Creation συμβάλλει στη δημιουργία νέων δεσμών. Τα μωβ ρεφλέ αφαιρούν τους χάλκινους τόνους και εξουδετερώνουν τους κίτρινους δευτερεύοντες τόνους. Το πακέτο δώρου περιέχει:

Σαμπουάν BlondMe Neutralizing 300ml

Μάσκα μαλλιών BlondMe Neutralizing 200ml

ΠΑΚΕΤΑ ΔΩΡΩΝ OIL ULTIME

Για τη δημιουργία της σειράς Oil Ultime χρησιμοποιούνται τα πιο πολύτιμα συστατικά – φυσικά, καθαρά έλαια και αρωματικά αιθέρια έλαια που βελτιώνουν την εξωτερική ομορφιά, προσφέρουν εκτυφλωτική, ανάλαφρη λάμψη, ενώ παράλληλα προάγουν την ευεξία και την εσωτερική μας αρμονία.

Oil Ultime Chstistmas Box – για κανονικά έως χονδρά μαλλιά

Ένα premium πακέτο δώρου που περιέχει:

Oil Ultime Argan & Barbary Fig Oil-In-Shampoo 300ml

Καθαρίζει απαλά και ομορφαίνει τα κανονικά έως χονδρά μαλλιά. Η πολυτελής σύνθεσή του θρέφει σε βάθος την τρίχα και προσφέρει εκπληκτική λάμψη και απαλότητα.

Oil Ultime Barbary Fig Finishing Oil 100ml

Η πολύτιμη, πλούσια σύνθεσή του περιέχει 100% φυσικό, καθαρό Έλαιο Barbary Fig και προσφέρει εντατική περιποίηση, αναδόμηση και θρέψη στα πολύ ξηρά και εύθραυστα μαλλιά, χωρίς να τα βαραίνει.

ΔΩΡΟ Τσιμπιδάκια μαλλιών με στρας

Αναζητήστε τα Χριστουγεννιάτικα πακέτα δώρων

της Schwarzkopf Professional σε όλα τα συνεργαζόμενα

κομμωτήρια και προσφέρετε στα μαλλιά σας ένα μοναδικό δώρο!