Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2023 | Επικοινωνία

Νέας γενιάς πολυχρηστικό εργαλείο styling για επαγγελματικό αποτέλεσμα!

Τέλειο ίσιωμα, υπέροχοι κυματισμοί, εντυπωσιακές μπούκλες!

Νέας γενιάς πολυχρηστικό εργαλείο styling για επαγγελματικό αποτέλεσμα!
BEAUTY NEWS 29.11.2022 10:58
Από Βάσω Αργυρέα

Τέλειο ίσιωμα, υπέροχοι κυματισμοί, εντυπωσιακές μπούκλες! Όλα αυτά μπορείς να τα πετύχεις ακόμη πιο εύκολα με το νέο SteamPod 4 της L’Oréal Professionnel. Σχεδιασμένο για να δημιουργεί διαφορετικά στιλ χτενίσματος σε κάθε τύπο μαλλιών, το νέας γενιάς SteamPod 4 από τη L’Oréal Professionnel σου δίνει αμέτρητες δυνατότητες για να μην περιοριστείς σε ένα μόνο hair-look.

Λίγα λόγια για το προϊόν

Συγκεκριμένα, το νέας γενιάς SteamPod 4 με τη δύναμη του ατμού και νέα τεχνικά χαρακτηριστικά, εξασφαλίζει ίσιωμα, κυματισμούς ή μπούκλες σε κάθε τύπο μαλλιών, με έως 3x πιο γρήγορο αποτέλεσμα και 95% λιγότερη φθορά σε σύγκριση με ένα κλασικό εργαλείο styling. Μάλιστα, για ακόμα μεγαλύτερη βιωσιμότητα, η εξωτερική συσκευασία του είναι πιο ελαφριά-κατασκευασμένη χωρίς τη χρήση πλαστικού-, και περιλαμβάνει προστατευτική θήκη από υλικά υπεύθυνου πορισμού. Η βιωσιμότητα αποτυπώνεται επίσης στον ανθεκτικό σχεδιασμό του SteamPod 4, το οποίο έχει το χαμηλότερο ποσοστό επιστροφής στην κατηγορία του.

 SteamPod 4 από τη L’Oréal Professionnel

Θυμίζουμε ότι το SteamPod γεννήθηκε το 2012 εισάγοντας έναν νέο τρόπο για να φορμάρεις τα μαλλιά σου, χάρη στην πατενταρισμένη τεχνολογία ξηρού ατμού για αποτέλεσμα μακράς διάρκειας και την ελευθερία να το αλλάξεις εύκολα

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

O Oίκος Dolce & Gabbana Beauty φέρνει τη μαγεία των Χριστουγέννων στο θέατρο!

Eικονικά χτενίσματα για avatar χρήση σε παιχνίδια!

Share