Aveda x 3.1 Phillip Lim: Ξεχωριστή, γιορτινή & sustainable συλλογή!

Μια συλλεκτική συλλογή από το δημοφιλές hair brand

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Aveda x 3.1 Phillip Lim: Ξεχωριστή, γιορτινή & sustainable συλλογή!

Μια limited edition σειρά από αξεσουάρ και σετ δώρων, με γνώμονα τη βιωσιμότητα, λάνσαρε πρόσφατα η Aveda σε συνεργασία με το fashion brand, 3.1 Phillip Lim.

Η εορταστική συλλογή Aveda x 3.1 Phillip Lim επικεντρώνεται γύρω από την ιδέα του gifting προσφέροντας μια σειρά από αξεσουάρ και σετ δώρων, όλα δημιουργημένα με γνώμονα τη βιωσιμότητα.

Λίγα λόγια για τη σειρά

Στη συλλογή θα βρεις: τέσσερα limited-edition αξεσουάρ - μαντήλι μαλλιών, αδιάβροχο σκουφάκι, νεσεσέρ και mini paddle brush - καθώς και special-edition σετ δώρου, όλα με τα αποκλειστικά σχέδια Aveda x 3.1 Phillip Lim, εμπνευσμένα από τη φύση. Οι πολυτελείς από ανακυκλωμένα υλικά συσκευασίες δώρων δημιουργήθηκαν για να ενισχύσουν την διαδικασία της προσφοράς και ταυτόχρονα είναι τόσο κομψές που δεν απαιτούν επιπλέον περιτύλιγμα.

Aveda x 3.1 Phillip Lim

Θυμίζουμε ότι το ταξίδι της Aveda και του 3.1 Phillip Lim ξεκίνησε πριν από μια δεκαετία στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης και από τότε οι μάρκες συνεργάστηκαν σε πολλές επιδείξεις μόδας, φωτογραφήσεις και εκδηλώσεις. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, οι ομάδες της Aveda και του 3.1 Phillip Lim συνδέθηκαν με κοινή αποστολή τη φροντίδα των ανθρώπων και του πλανήτη.

Aveda x 3.1 Phillip Lim

Η limited-edition συλλογή είναι διαθέσιμη στα κομμωτήρια Aveda, στα επιλεγμένα καταστήματα, καλλυντικών και στο aveda.gr