Lifting µε νήµατα... για αψεγάδιαστο πρόσωπο χωρίς νυστέρι!

Lifting µε νήµατα... για αψεγάδιαστο πρόσωπο χωρίς νυστέρι!

Προσφέρει άµεσο lifting µε µη-επεµβατικό τρόπο χαρίζοντας άµεσα µια νεανική και αναζωογονηµένη όψη! Ο λόγος για την anti-aging θεραπεία µε νήµατα COG κατά της χαλάρωσης του προσώπου, η οποία υπόσχεται ανορθωµένο πρόσωπο χωρίς νυστέρι.

Η πλαστικός χειρουργός, Δρ. Γιολάντα Πεπέ σου λύνει όλες τις απορίες για τη συγκεκριµένη µέθοδο.

Τι είναι;

Είναι µια καινοτόµος και ασφαλής µέθοδος που µειώνει τη χαλάρωση του προσώπου χωρίς επέµβαση. Ειδικότερα, τα COG Lifting Threads είναι 100% βιο-απορροφήσιµα νήµατα από πολυπροπυλένιο εφοδιασµένα µε ειδικά άγκιστρα, που σχηµατίζουν ένα υποστηρικτικό πλέγµα, το οποίο ανορθώνει και υποστηρίζει τους ιστούς του προσώπου αλλά και του σώµατος µε ασφαλή τρόπο. Δεν αντικαθιστούν το χειρουργικό lifting αλλά αποτελούν µια καλή εναλλακτική για όσους έχουν ήπια χαλάρωση ή δεν επιθυµούν να υποβληθούν σε χειρουργική επέµβαση.

Πόσο διαρκεί η θεραπεία & πότε βλέπεις τα αποτελέσµατα της;

Η θεραπεία γίνεται µε τοπική αναισθησία ή στελεχιαία αναισθησία και διαρκεί από 30-45 λεπτά. Η βιοδιάσπαση των νηµάτων γίνεται εντός 6 µηνών. Όµως σε αυτό το διάστηµα ο οργανισµός έχει δηµιουργήσει ένα πλέγµα από κολλαγόνες και ελαστικές ίνες γύρω από τα νήµατα και για το λόγο αυτό τα αποτελέσµατα διαρκούν 12-16 µήνες.

Σε ποιες περιοχές εφαρµόζεται;

Πρακτικά παντού! Στο πρόσωπο γίνεται εφαρµογή στις ρυτίδες στο µέτωπο και στο µεσόφρυδο καθώς και εφαρµογή για ανύψωση φρυδιού. Επίσης, άλλα σηµεία εφαρµογής είναι στα βλέφαρα, στο «πόδι της χήνας» και στις λεπτές ρυτίδες κάτω από αυτά. Εντυπωσιακά είναι τα αποτελέσµατα στις παρειές, στη γραµµή της γνάθου και στο λαιµό όπου επιτυγχάνεται ανόρθωση και σύσφιξη. Στο σώµα γίνεται εφαρµογή σε στήθος και γλουτούς για ανόρθωση αλλά και σε βραχίονες σε χέρια, σε µηρούς και κοιλιά για σύσφιξη.

Υπάρχουν ανεπιθύµητες παρενέργειες;

Αµέσως µετά από τη θεραπεία υπάρχει ήπιος ερεθισµός στα σηµεία εισόδου των νηµάτων. Κατά την εφαρµογή επειδή το πρόσωπο είναι µια περιοχή, µε αυξηµένη αγγείωση µπορεί να γίνουν κάποιες εκχυµώσεις, οι οποίες θα υποχωρήσουν σε λίγες ηµέρες. Στις περιπτώσεις αυτές εφαρµόζουµε ψύξη µε πάγο και τις επόµενες ηµέρες µια κρέµα µε άρνικα.

Μπορούν τα νήµατα να συνδυαστούν και µε άλλες θεραπείες;

Η εφαρµογή νηµάτων µπορεί να συνδυαστεί µε τις κλασικές ενέσιµες θεραπείες προσώπου (botolinum toxin, υαλουρονικό οξύ για γέµισµα ρυτίδων ή αυτόλογη µεσοθεραπεία-PRP) και αυτό λειτουργεί συµπληρωµατικά. Επιπλέον, όταν τα νήµατα εφαρµόζονται σε περιοχές όπως το µέτωπο ή το «πόδι της χήνας», κλασικές περιοχές εφαρµογής του botolinum toxin, τα αποτελέσµατα ενισχύονται και παρατείνονται.

Info

Δρ. Γιολάντα Πεπέ, Πλαστικός Χειρουργός,

Διεύθυνση: Αγίας Σοφίας 37, Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνο: 2310 287800, 2310 275050

giolantapepe.gr, info@giolantapepe.gr, Facebook: Giolanta Pepe