Tέλεια Xmas hair-looks με σύμμαχο το Dyson Airwrap multi-styler!

Tέλεια Xmas hair-looks με σύμμαχο το Dyson Airwrap multi-styler!

Η γιορτινή σεζόν είναι ιδανική για να πειραματιστείς με περίτεχνα, και όχι μόνο, χτενίσματα που θα απογειώσουν τις εμφανίσεις σου. Μην ξεχνάς ότι τα Χmas πάρτι είναι η καλύτερη αφορμή για να δοκιμάσεις νέα hair-looks, σε sleek ή wavy εφέ, που θα κλέψουν τις εντυπώσεις. Βάλε λοιπόν τη φαντασία σου να δουλέψει, φόρεσε το αγαπημένο σου party outfit και μαζί με ένα εντυπωσιακό γιορτινό μακιγιάζ υιοθέτησε ένα εξίσου ευφάνταστο festive χτένισμα, το οποίο θα σε κάνει να ξεχωρίσεις...

Μάλιστα για να κάνεις ακόμη πιο εύκολη τη ζωή σου σου έχουμε τη λύση. Ποιά είναι αυτή; Το νέο επανασχεδιασμένο Dyson Airwrap multi-styler, που υπόσχεται εύκολο και γρήγορο styling χωρίς τη χρήση υπερβολικής θερμότητας, το οποίο θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις τα καλύτερα γιορτινά χτενίσματα.

Και σου εξηγώ αμέσως πως το κάνει αυτό. Το νέο Airwrap multi-styler αξιοποιεί το φαινόμενο αέρα Coanda και μαζί με τα ολοκαίνουργια επανασχεδιασμένα εξαρτήματά του αποτελεί το τέλειο εργαλείο για να δημιουργήσεις σούπερ γιορτινά χτενίσματα (sleek, wavy ή πιο ανάλαφρα κυματιστά) με λίγες μόνο κινήσεις και χωρίς ίχνος φριζαρίσματος. Έτσι, κυριολεκτικά σε χρόνο dt και χωρίς να είσαι ιδιαίτερα επιδέξια μπορείς να δημιουργήσεις σούπερ party hair-looks, ιδανικά για κάθε περίσταση.

Μάθε για το φαινόμενο αέρα Coanda

Πρόκειται για τον συνδυασμό ενός γρήγορου, υψηλής πίεσης μοτέρ, που σου επιτρέπει να δημιουργήσεις μπούκλες και ανάλαφρους κυματισμούς αλλά και να στεγνώνεις τα μαλλιά σου χωρίς τη χρήση υπερβολικής θερμότητας. Συγκεκριμένα, το Airwrap TM multi-styler-που αξιοποιεί το φαινόμενο Coanda- χρησιμοποιεί ισχυρή και ακριβή ροή αέρα για να προχωρήσεις στο επιθυμητό styling μειώνοντας τη χρήση υψηλής θερμότητας και θωρακίζοντας τα μαλλιά σου από τις φθορές.

Μάλιστα το ανανεωμένο, Airwrap TM multi-styler, τώρα κάνει ακόμα περισσότερα, προσαρμόζοντας το styling στις προτιμήσεις σου και στον τύπο των μαλλιών σου μέσα από τα ειδικά εξαρτήματά του, που βοηθούν στη μείωση του στατικού ηλεκτρισμού δίνοντας έξτρα διάρκεια στο χτένισμά σου.

Dyson Airwrap multi-styler

Λίγα λόγια για τα νέα εξαρτήματα

  • Το Coanda smoothing dryer: Δύο λειτουργίες σε ένα μόνο εξάρτημα, για ευκολία στο styling! Μετέτρεψε τα μαλλιά σου γρήγορα από βρεγμένα σε νωπά με τη λειτουργία στεγνώματος ή ολοκλήρωσε το styling κρύβοντας τα ατίθασα μαλλιά για ένα λείο αποτέλεσμα χωρίς φριζάρισμα.
  • Σκληρή και μαλακή βούρτσα: Η ενισχυμένη ροή αέρα Coanda ευθυγραμμίζει τα μαλλιά σου στην επιφάνεια της βούρτσας δημιουργώντας ένα sleek εφέ. Διατίθενται μεγάλη σκληρή και μαλακή βούρτσα.
  • Airwrap κύλινδροι: Δημιούργησε δεξιόστροφες και αριστερόστροφες μπούκλες με έναν κύλινδρο και μείωσε το χρόνο του styling. Η ενισχυμένη ροή αέρα Coanda προσελκύει και τυλίγει τα μαλλιά γύρω από τον κύλινδρο και έτσι υιοθετείς το αγαπημένο σου hair-look. Διατίθεται σε διαστάσεις 30mm, 40mm, 30mm μήκος και 40mm μήκος.
  • One-click εξαρτήματα + cool touch tips: Ένας διακόπτης γρήγορης απελευθέρωσης και μια άκρη cool-touch σου επιτρέπουν να αλλάξεις με μεγάλη ευκολία τα εξαρτήματα κατά τη διάρκεια του styling.

Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις... είναι να επιλέξεις το αγαπημένο σου party hair-look και όλα τα άλλα άφησέ τα στο Dyson Airwrap multi-styler!

Θα το βρεις σε επιλεγμένους συνεργάτες Dyson.

Info:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκέψου το www.damkalidis.gr και το Instagram account @dyson_damkalidis_distributor.