Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2023 | Επικοινωνία

Garnier X All For Blue... για ένα πιο βιώσιμο περιβαλλοντικά μέλλον!

Για 2η συνεχή χρονιά το brand συνεργάστηκε με τον περιβαλλοντικό οργανισμό

Garnier X All For Blue... για ένα πιο βιώσιμο περιβαλλοντικά μέλλον!
BEAUTY NEWS 09.01.2023 08:25
Από Βάσω Αργυρέα

Με εξαιρετικά αποτελέσματα η Garnier για μια ακόμη χρονιά ένωσε τις δυνάμεις της με τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό All For Blue για ένα καλύτερο βιώσιμο περιβαλλοντικά μέλλον.

Garnier X All For Blue... για ένα πιο βιώσιμο περιβαλλοντικά μέλλον!

Λίγα λόγια για τη συνεργασία της Garnier

... Αποτελεί μέρος του προγράμματος Κοινωνικής και Εταιρικής Ευθύνης της Garnier και της πρωτοβουλίας «Green Beauty». Μέσω αυτής της συνεργασίας με τον οργανισμό All For Blue, η μάρκα κάνει πράξη την παγκόσμια στρατηγική της για ένα πιο βιώσιμο περιβαλλοντικά μέλλον, καθώς βασικός στόχος της All For Blue είναι η προστασία του θαλάσσιου οικοσυστήματος.

Συγκεκριμένα, το 2022 η σύμπραξη Garnier Χ All For Blue είχε ως αποτέλεσμα τη διεξαγωγή πέντε εκπαιδευτικών σεμιναρίων, την απομάκρυνση 230 κιλών απορριμμάτων και πάνω από 5.500 αποτσίγαρων από τις ακτές και το βυθό όπως επίσης και το γεγονός ότι τον Μάϊο του 2022 η All For Blue, με χορηγία της Garnier και με τη συνδρομή της One Breath Freediving διοργάνωσε το πρώτο σχολείο ελεύθερης κατάδυσης.

Θυμίζουμε ότι η All For Blue είναι μια περιβαλλοντική μη κερδοσκοπική οργάνωση (ΑΜΚΕ), με διεθνείς δράσεις, αμιγώς εκπαιδευτικού χαρακτήρα. Σκοπός της είναι η προστασία του θαλάσσιου οικοσυστήματος και η ενημέρωση για τα πλαστικά μιας χρήσης και τρόπους αποφυγής τους.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Winter Vibes: Το πιο όμορφο και λαμπερό μακιγιάζ για τον χειμώνα

Λαμπερή επιδερμίδα μετά τις γιορτές - Τα tips 8 επώνυμων Ελληνίδων κυριών

Share