Οι 2 παλέτες σκιών της Mon Rêve από τη νέα σειρά PRO έφτασαν!

Οι 2 παλέτες σκιών της Mon Rêve από τη νέα σειρά PRO έφτασαν!

Οι 2 παλέτες σκιών της Mon Rêve από τη νέα σειρά PRO έφτασαν και σου υπόσχονται απεριόριστους συνδυασμούς και make-up looks που θα ζηλέψουν και οι επαγγελματίες make-up artists! Είτε αγαπάς τα έντονα χρώματα (VOL 01), είτε προτιμάς πιο γήινες αποχρώσεις (VOL 02), σίγουρα θα βρεις αυτή που σου ταιριάζει! Με τις 15 επιλογές σκιών σε κάθε παλέτα σε matte και metallic υφές και εξαιρετική απόδοση χρώματος, θα κάνεις ατέλειωτα mix & match αλλά και τέλειο blending! Οι σκιές της σειράς PRO θα σου χαρίσουν επαγγελματικό αποτέλεσμα πολύ μεγάλης διάρκειας.

Volume 01

Βούτηξε στον πολύχρωμο και έντονο κόσμο της VOL 01 με φωτεινά και καθαρά χρώματα που περιλαμβάνουν νότες από groovy αισθητική για να μην βαρεθείς ποτέ. Ανακάλυψε τις ζωηρές αποχρώσεις και δημιούργησε είτε ένα σύγχρονο monochromatic look ή συνδύασε περισσότερα χρώματα για το απόλυτο out-of-the-box, funky look. Οι ειδικά μελετημένοι χρωματικοί συνδυασμοί, από κίτρινο και φούξια μέχρι μπλε ελεκτρίκ και μωβ και οι υψηλής απόδοσης αλλά και μεγάλης διάρκειας σκιές θα σε κάνουν να την λατρέψεις. Αυτή η μοναδική παλέτα θα τροφοδοτήσει την παιχνιδιάρικη διάθεσή σου για να δημιουργήσεις τολμηρά και απόλυτα ξεχωριστά μακιγιάζ ματιών!

 Mon Rêve παλέτες σκιών

Volume 02

Εάν πάλι ψάχνεις πιο διαχρονικές και κομψές αποχρώσεις, η VOL 02 παλέτα είναι για εσένα! Οι απόλυτες all-time-classic αποχρώσεις ταιριάζουν σε όλα τα στυλ και όλες τις εποχές. Οι γήινοι τόνοι που ξεκινούν από το απόλυτο ματ μαύρο, το μεταλλικό λαδί, το μπρονζέ και το δαμασκηνί και φτάνουν μέχρι το φωτεινό σαμπανί σου χαρίζουν άπλετες χρωματικές επιλογές με επαγγελματική απόδοση. Οι PRO VOL 02 αποχρώσεις αναδεικνύουν κάθε τόνο επιδερμίδας και χρώμα ματιών και σου επιτρέπουν να δημιουργήσεις από τα πιο casual και everyday looks μέχρι τα πιο έντονα και δραματικά smokey eyes!

 Mon Rêve παλέτες σκιών

Οι PRO είναι οι παλέτες που χρειάζεσαι για να εκφράζεις το στυλ και τη διάθεσή σου κάθε στιγμή της ημέρας. Η υψηλή χρωστική τους τις καθιστά ιδανικές και για επαγγελματίες MUAS καθώς δεν έχουν fallout κατά την εφαρμογή και λειτουργούν τέλεια, είτε μεμονωμένα είτε συνδυαστικά! Classy or Funky επίλεξε και τις 2 παλέτες για να μπορείς να αποτυπώσεις το mood που σε αντιπροσωπεύει πάντα και παντού!