To de-makeup balm της Clinique ανανεώθηκε!

Πρέπει να το δοκιμάσεις

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Unsplash.com
Unsplash.com

Το best-seller, Τake The Day Off Charcoal Cleansing Balm της Clinique, μας συστήνεται εκ νέου μέσα από μια ολοκαίνουργια σύνθεση με πρωταγωνιστές τον ιαπωνικό άνθρακα και το έλαιο καθαρισμού, που θέτουν σε νέα βάση το καθημερινό σου ντεμακιγιάζ.

H πολύτιμη σύνθεση

Ο ιαπωνικός άνθρακας καθαρίζει σε βάθος το προσώπό σου και βοηθά στην αποτοξίνωση των πόρων, ενώ το έλαιο κάρθαμου βοηθά στη διάσπαση των φυσικών ελαίων που βρίσκονται στην επιδερμίδα. Όσο για το αποτέλεσμα... δεν είναι άλλο από μια καθαρή επιδερμίδα χωρίς ίχνος μακιγιάζ. Μάλιστα, η απαλή σύνθεσή του είναι ιδανική για καθημερινή χρήση καθώς αφαιρεί αποτελεσματικά ακόμη και το πιο έντονο μακιγιάζ, ενώ παράλληλα προστατεύει την επιδερμίδα χαρίζοντας θρέψη σε βάθος. Σε όλα αυτά πρόσθεσε το λινολεϊκό οξύ της φόρμουλας, ένα φυσικό μαλακτικό παράγοντα, που καθαρίζει διεξοδικά και ξεπλένεται τέλεια στη στιγμή, αφήνοντας την επιδερμίδα απαλή και ενυδατωμένη.

Πως λειτουργεί

To de-makeup balm της Clinique ανανεώθηκε!

Καθαρίζει σε βάθος, βοηθώντας στην απομάκρυνση των ρύπων, ώστε η επιδερμίδα να διατηρεί τη νεανική και σφριγηλή της όψη για περισσότερο διάστημα. Η μη λιπαρή, χωρίς άρωμα σύνθεση, δεν δημιουργεί μαύρα στίγματα, ενώ ακόμη αποτοξινώνει τους πόρους από την περίσσεια λιπαρότητα, αφήνοντας την επιδερμίδα βαθιά καθαρή και με μια μοναδικά ανάλαφρη αίσθηση. Σημείωσε ότι είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας και ιδανικό για το μεικτό και λιπαρό δέρμα.

Εύκολη εφαρμογή

Άπλωσε λίγη ποσότητα από το balm με τα ακροδάχτυλά σου κάνοντας μασάζ σε στεγνή επιδερμίδα. Μόλις τελειώσεις ξέβγαλε καλά με χλιαρό νερό και στέγνωσε ταμποναριστά.