Αέρας ανανέωσης με την ανοιξιάτικη συλλογή της Kiko Milano!

Αέρας ανανέωσης με την ανοιξιάτικη συλλογή της Kiko Milano!

Η ομορφότερη εποχή του χρόνου, η άνοιξη, είναι ήδη εδώ... Και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να την υποδεχθείς από τη νέα limited edition σειρά, Beauty Essentials της Kiko Milano. Η ολοκαίνουργια συλλεκτική σειρά περιλαμβάνει προϊόντα περιποίησης, μακιγιάζ, αλλά και αξεσουάρ πολλαπλών χρήσεων, που υπόσχονται να σου χαρίσουν μια αίσθηση φρεσκάδας αναβαθμίζοντας το beauty look σου.

Λίγα λόγια για τη σειρά...

Η Beauty Essentials της Kiko Milano περιλαμβάνει ειδικά σχεδιασμένα προϊόντα με συνθέσεις υψηλής απόδοσης, κλινικά δοκιμασμένες για ενυδάτωση και μεγάλη διάρκεια, ενώ ακόμη είναι εμπλουτισμένες με ευεργετικά συστατικά όπως: έλαιο jojoba, βούτυρο καριτέ και έλαιο argan.

Beauty Essentials της Kiko Milano

Σε όλα αυτά πρόσθεσε τα ακαταμάχητα χρώματα και αρώματα των προϊόντων, που αφήνουν μια απολαυστική αίσθηση περιποίησης και είναι ιδανικά ακόμη και για όσες έχουν περιορισμένο χρόνο για να αφιερώσουν στον εαυτό τους. Μάλιστα, οι έξυπνες και παράλληλα υπέρκομψες συσκευασίες τους μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν αλλά και να αποθηκευτούν εύκολα στην τσάντα σου για γρήγορα ρετούς όπου και εάν βρίσκεσαι.

All about skincare

Ξεκίνησε το ανανεωμένο πρόγραμμα περιποίησης της επιδερμίδας σου χρησιμοποιώντας το 2-in-1 Cleanser & Make Up Remover, που απομακρύνεται υπολείμματα μακιγιάζ ή ρύπους. Καθώς βλέπεις τα πρώτα emails ή όσο επιλέγεις το outfit της ημέρας, άφησε τη Nourishing Prep Make Up Face Mask να δράσει. Στη συνέχεια, εφάρμοσε το 2-in-1 Face Serum & Toner, για διπλή αποτελεσματικότητα σε δύο μόνο βήματα και μετά το Recharge & Refresh Eye Contour κάτω από την περιοχή των ματιών με τη βοήθεια του roller ματιών. Τέλος, άπλωσε στα χείλη το Nourishing Lip Oil και το Fast Drying Nail Lacquer στα νύχια σου!

Beauty Essentials της Kiko Milano

Glowing face

Δημιούργησε μια βάση που θα σου προσφέρει λαμπερή και λεία επιδερμίδα χρησιμοποιώντας το Radiant Foundation SPF15. Στη συνέχεια, κάλυψε τυχόν ατέλειες με το Radiant Concealer και μετά εφάρμοσε την 2-in-1 Blurring Primer & Perfecting Powder για να σταθεροποιήσεις τη βάση σου. Μόλις ολοκληρώσεις με τη βάση σου επίλεξε το Silky Luminous Blush στις αποχρώσεις Vibrating Beige, Mauve Time ή Punchy Coral ή για μια νότα ζεστής, ηλιοκαμένης όψης, το Silky Matte Bronzer. Σημείωσε ότι μπορείς να συνδυάσεις το μακιγιάζ προσώπου και ματιών με ένα πρακτικό προϊόν 2 σε 1: την παλέτα All-In-One Face & Eyes Palette. Εναλλακτικά, για ένα ανάλαφρο πέπλο διακριτικού χρώματος, επίλεξε το Color Flush 3-in-1 All Over στα μάτια, τα χείλη ή τα μάγουλα. Τέλος, για να ενισχύσεις ακόμα περισσότερο τη λάμψη του προσώπου σου το Glowy Face & Body Highlighter στις αποχρώσεις Light Me Up, Luminous Attitude ή Blinding Vibe είναι ιδανικό.

All eyes on you

Πειραματίσου με τη τριπλή σκιά Trio Eyeshadow για έντονες αποχρώσεις σε ματ, σατέν και γυαλιστερό φινίρισμα. Εναλλακτικά δημιούργησε άπειρους συνδυασμούς με την παλέτα σκιών ματιών All Shades of Eyeshadow Palette, η οποία περιέχει 9 αποχρώσεις που θα λατρέψεις. Για ακόμα μεγαλύτερη διάρκεια και έντονο αποτέλεσμα εφάρμοσε πρώτα την απόχρωση primer και μετά συνδύασέ τη με μια σούπερ χρωματισμένη απόχρωση με marble φινίρισμα.

Beauty Essentials της Kiko Milano

Στη συνέχεια, δώσε έμφαση στη γραμμή των βλεφαρίδων με το 3-in-1 12H Long Lasting Eyeshadow & Eye Pencil, επιλέγοντας ένα από τα τρία εφέ του πολύ-λειτουργικού προϊόντος: ματ eyeliner, kajal ή περλέ αποτέλεσμα, κρεμώδη σκιά ματιών για να πλαισιώσεις τα μάτια σου. Μόλις ολοκληρώσεις εφάρμοσε τη 3-in-1 12H Long Lasting Mascara για εντυπωσιακό αποτέλεσμα στις βλεφαρίδες - το ένα πινέλο δίνει όγκο ενώ το άλλο μακραίνει τις βλεφαρίδες και χαρίζει επιπλέον ένταση και διαχωρισμό. Τέλος, δώσε χρώμα και σχήμα στα φρύδια σου με το Brow Mascara & 10H Lasting Brow Pencil.

Beauty Essentials της Kiko Milano

Read my lips!

Δώσε το επιθυμητό σχήμα στα χείλη σου χρησιμοποιώντας το 2-in-1 Long Lasting Matte Lipstick & Pencil, που περιέχει έλαιο Jojoba, το οποίο τονώνει και ενυδατώνει τα χείλη έως και 16 ώρες και συνδύασέ το με το 3D Effect Lip Gloss, για εντυπωσιακό εφέ λάμψης και όγκου. Εάν θέλεις φυσικό φινίρισμα δοκίμασε το νέο Hydrating Shiny Lipstick, που περιέχει έλαιο Jojoba και βούτυρο Karite για απαλό, διαφανές αποτέλεσμα.

Beauty Essentials της Kiko Milano

Beauty Essentials της Kiko Milano

Μετά την τελευταία πινελιά πιάσε ανέμελα τα μαλλιά σου και βάλε τα αγαπημένα σου προϊόντα Beauty Essentials στην τσάντα σου! Έτσι, θα μπορείς να δημιουργείς ανά πάσα στιγμή αμέτρητα make up looks, που θα ανανεώσουν την καθημερινότητά σου!

Info:

H συλλεκτική συλλογή είναι διαθέσιμη στο www.kikocosmetics.gr & στα ομώνυμα φυσικά καταστήματα του brand.