Αυτό είναι το ένα και μοναδικό προϊόν για να διατηρήσεις το ξανθό στα μαλλιά σου αναλλοίωτο!

Δείτε το video!

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor

Έχεις βαμμένα ή με ανταύγειες ξανθά μαλλιά και θέλεις να αποφύγεις τους ανεπιθύμητους κίτρινους τόνους, που αλλοιώνουν το λαμπερό χρώμα τους μετά από μερικά λουσίματα; Εάν ναι, τότε σου έχουμε τη λύση που βρίσκεται στην εξειδικευμένη σειρά προϊόντων Silver Pure της Lorvenn Hair Professionals. Μάλιστα μπορείς να πάρεις μια μικρή γεύση για τα προϊόντα της σειράς μέσα από το παραπάνω βίντεο, μέσα από το οποίο μπορείς να τα κάνεις και δικά σου με ένα απλό κλικ!

Lorvenn Hair Professionals Silver Pure

Γιατί να επιλέξεις τη Silver Pure;

Όλα τα προϊόντα της σειράς περιέχουν στην ευεργετική τους σύνθεση ένα μοναδικό σύστημα εξουδετέρωσης των ανεπιθύμητων κίτρινων ρεφλέ με απαλή σύνθεση και αντιοξειδωτική δράση. Έτσι, με συστηματική χρήση των προϊόντων τα μαλλιά σου διατηρούν το υπέροχο ξανθό χρώμα αναλλοίωτο μέχρι την επόμενη φορά που θα τα βάψεις, ενώ ακόμη δείχνουν υγιή και λαμπερά. Σε όλα αυτά πρόσθεσε τα εκχυλίσματα μυρτίλου και την πρωτεΐνη γάλακτος της πολύτιμης φόρμουλάς τους, που αναζωογονούν την τρίχα, ενώ παράλληλα προστατεύουν το χρώμα των μαλλιών σου.

Lorvenn Hair Professionals Silver Pure

Εξειδικευμένη περιποίηση σε 3 βήματα...

Step 1:

Ξεκίνα εφαρμόζοντας σε βρεγμένα μαλλιά το Silver Pure Anti-Yellowing & Radiance Shampoo κάνοντας ένα απαλό μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής. Στη συνέχεια άφησέ το να δράσει για λίγα λεπτά και μετά ξέβγαλε καλά με άφθονο χλιαρό νερό. Η μοναδική του φόρμουλα θα καθαρίσει απαλά τα μαλλιά σου προσφέροντας αναζωογόνηση, ενώ ακόμη θα τα θωρακίσει από το ξεθώριασμα.

Lorvenn Hair Professionals Silver Pure

Step 2:

Μετά το λούσιμο, άπλωσε σε νωπά μαλλιά μια μικρή ποσότητα από την Anti-Yellowing & Radiance Conditioning Cream δίνοντας έμφαση στο μήκος και στις άκρες και άφησέ την να δράσει για 1-2 λεπτά πριν ξεβγάλεις καλά. Τα πολύτιμα συστατικά της θα εξουδετερώσουν τους ανεπιθύμητους κίτρινους τόνους, ενώ παράλληλα θα περιποιηθούν την τρίχα αφήνοντας τα μαλλιά σου λεία, ευκολοχτένιστα και λαμπερά μέσα από μια υγιή όψη.

Lorvenn Hair Professionals Silver Pure

Step 3:

Για ακόμη πιο στοχευμένη φροντίδα στα βαμμένα ή με ανταύγειες ξανθά μαλλιά, μετά το λούσιμο εφάρμοσε από τη ρίζα έως τις άκρες την Anti-Yellowing & Shine Masque -την οποία θα βρεις σε δυο συσκευασίες των 100ml και 500ml - αφήνοντάς τη να δράσει για περίπου 3'. Η εξειδικευμένη της σύνθεση είναι ιδανική για να απομακρύνει τα κίτρινα ρεφλέ, ενώ ο προηγμένος συνδυασμός της φόρμουλάς της με ολιγοπεπτίδια και αμινοξέα από πρωτεΐνες γάλακτος, προβιταμίνη Β5, έλαιο Μονόι Ταϊτής και γλυκερίνη βοηθά στην προστασία, την ενυδάτωση και την αναδόμηση των μαλλιών προσφέροντας άμεσα λάμψη και ζωντάνια!

Lorvenn Hair Professionals Silver Pure

Lorvenn Hair Professionals Silver Pure

Και μην ξεχνάς... τα βαμμένα ή με ανταύγειες ξανθά μαλλιά θέλουν τη δική τους συστηματική φροντίδα για να διατηρήσουν ατόφιο το χρώμα αλλά και τη λάμψης τους! Και αυτά φυσικά η σειρά Silver Pure της Lorvenn Hair Professionals μπορεί να στα προσφέρει απλόχερα!

INFO

Θα την βρεις στα καταστήματα Hondos Center και σε επιλεγμένα φυσικά και ηλεκτρονικά καταστήματα καλλυντικών.