Γίνονται και θαύματα; Ναι 2 σε 1! Λυπόλυση και Γράμμωση μαζί με το Magna Shape των Medi Cosmetic!

Γίνονται και θαύματα; Ναι 2 σε 1! Λυπόλυση και Γράμμωση μαζί με το Magna Shape των Medi Cosmetic!

Μια πρωτοποριακή θεραπεία που προσφέρει άμεσα 2 σε 1 αποτελέσματα λιπόλυσης και γράμμωσης από την πρώτη κιόλας συνεδρία είναι πλέον γεγονός από τα Medi Cosmetic. O λόγος για την Magna Shape, μια καινοτόμο μέθοδο, η οποία αξιοποιεί την τεχνολογία Electro Muscular Stimulation εφαρμόζοντας ηλεκτρικούς παλμούς συγκεκριμένης μορφής και μικρής τάσης απευθείας πάνω στους μυς. Με αυτόν τον τρόπο προκαλεί μυϊκή σύσπαση και χαλάρωση - ακριβώς όπως συμβαίνει με τη φυσιολογική άσκηση- με αποτέλεσμα να δημιουργεί τέλεια γράμμωση, ενώ παράλληλα καίει το λίπος.

Η τεχνολογία πίσω από την Magna Shape

Το HIFEM ή HI-EMT (High Energy Focused Electromagnetic Wave-ηλεκτρομαγνητική τεχνολογία εστίασης) προκαλεί ανώδυνες, ασφαλείς και εξαιρετικά ευεργετικές συσπάσεις των μυών. Οι μυϊκές κινήσεις που προκαλεί δεν βλάπτουν αρθρώσεις ή άλλα μέρη του σώματος και μπορούν να ενισχύσουν αποτελεσματικά τους μυς της κοιλιάς ή των γλουτών αυξάνοντας τον αριθμό και τον όγκο των μυϊκών ινών με αποτέλεσμα την τέλεια γράμμωση. Σημείωσε ότι κατά τη διάρκεια της θεραπείας, οι μύες συσπώνται 30.000 φορές με υψηλή συχνότητα και υψηλή ένταση, κάτι που δεν μπορεί να επιτευχθεί με τη γενική άσκηση! Μάλιστα, η ακραία σύσπαση των μυών απαιτεί μεγάλη ποσότητα ενέργειας. Γι' αυτό το λόγο χρησιμοποιούνται για καύσεις και τα λιποκύτταρα δίπλα στον μυ, οδηγώντας σε απόπτωση και μειώνοντας αποτελεσματικά το πάχος του λίπους.

Magna Shape των Medi Cosmetic

Τα πλεονεκτήματά της

  • «Χτίζει» μυς, ενώ ταυτόχρονα καίει το λίπος.
  • Ανορθώνει τους γλουτούς και αυξάνει τον όγκο μη-επεμβατικά.
  • Είναι κατάλληλη για όλους, ενώ δεν απαιτεί αναισθησία.
  • Είναι ασφαλής θεραπεία χωρίς χρόνο αποκατάστασης.
  • Η διάρκεια της κάθε συνεδρίας είναι 30 λεπτά, ενώ η αίσθηση που αφήνει είναι σαν να έχεις γυμναστεί έντονα.
  • Το αποτέλεσμα είναι άμεσο, ενώ θα είναι ακόμη πιο αισθητό σε διάστημα 2-4 εβδομάδων.
  • Η μυϊκή μάζα αυξάνεται κατά μέσο όρο 16%, ενώ ο μέσος όρος απώλειας λίπους φθάνει στο 19%.

Q&A

Πόσες θεραπείες θα χρειαστείς;

Υπολόγισε 4-6 συνεδρίες με συχνότητα δυο φορές την εβδομάδα.

Είναι ανώδυνη διαδικασία;

Ναι, είναι μια ασφαλής και εντελώς ανώδυνη και ανεκτή θεραπεία χωρίς περίοδο ανάρρωσης. Επίσης, δεν προκαλεί εφίδρωση και μυϊκό πόνο μετά. Σημείωσε ότι δεν υπάρχουν παρενέργειες.

Πότε θα δεις αποτέλεσμα;

Τα αποτελέσματα παρατηρούνται μετά από ένα μήνα και συνεχίζουν να βελτιώνονται μέχρι και τρεις μήνες μετά από τη διαδικασία. Συγκεκριμένα, θα δεις τους γλουτιαίους ή κοιλιακούς μύες να ενισχύονται και το λίπος να καίγεται στην επίμαχη περιοχή.

Magna Shape των Medi Cosmetic

Info:

Ιατρεία κοσμετολογίας Medi Cosmetic