Peggy Gou: To νέο πρόσωπο της Authentic Beauty Concept

H παγκοσμίου φήμης DJ συνεργάζεται με το ολιστικό premium brand

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Peggy Gou: To νέο πρόσωπο της Authentic Beauty Concept

Τη νέα της συνεργασία με την Peggy Gou, μια αυθεντική φωνή με δυναμισμό και σύμβολο έμπνευσης για εκατομμύρια fans της παγκοσμίως ως καλλιτέχνης, DJ, μουσική παραγωγός και Style Icon ανακοίνωσε πρόσφατα η Authentic Beauty Concept.

Authentic Beauty Concept x Peggy Gou

Η συνεργασία περιλαμβάνει αποκλειστικό υλικό με νέα, αυθεντικά looks με χαρακτήρα- σχεδιασμένα από κοινού με την Global Creative Advocate της μάρκας, Hester Wernert-Rijn από την Ολλανδία και τον Advocate Said Rubaii από τη Γερμανία.

Σημείωσε ότι η συνεργασία με την Peggy Gou περιλαμβάνει επίσης μια σειρά από συναρπαστικές καμπάνιες – εντός και εκτός κομμωτηρίου – όπως: φεστιβάλ, εβδομάδες μόδας και καλλιτεχνικές συνεργασίες, έμπνευση για το στυλ, μια περιορισμένη έκδοση χριστουγεννιάτικων προϊόντων και πολλά άλλα!

Peggy Gou: To νέο πρόσωπο της Authentic Beauty Concept

Η Peggy Gou είπε χαρακτηριστικά για τη συνεργασία: « Ό,τι πρεσβεύει η Authentic Beauty Concept είναι στοιχεία που πρεσβεύω και εγώ...Αισθάνομαι ότι έχουμε ένα κοινό σύνθημα – να είμαστε αυθεντικοί και βιώσιμοι– και εκτιμώ το γεγονός ότι όλα τα συστατικά είναι vegan και φυσικά. ».

Θυμίζουμε ότι η Authentic Beauty Concept είναι ένα ολιστικό premium brand που συν-δημιουργήθηκε από μια συλλογική προσπάθεια κομμωτών, μιας κοινότητας που πιστεύει στις ίδιες αξίες. Δεν είναι απλά ένα brand, είναι ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο κίνημα βασισμένο στη δεξιοτεχνία, στην ακεραιότητα και στο σκοπό.