Beyond Grape Seed: Πολύτιμα αντιοξειδωτικά για όμορφη επιδερμίδα & καλή υγεία!

Beyond Grape Seed: Πολύτιμα αντιοξειδωτικά για όμορφη επιδερμίδα & καλή υγεία!

Το ήξερες ότι η ευεργετική δράση των αντιοξειδωτικών συστατικών είναι το Α και το Ω για ένα υγιές και λαμπερό δέρμα αλλά και για τη βελτίωση της λειτουργίας του οργανισμού ειδικά αυτήν την εποχή; Αυτός εξάλλου είναι και ο λόγος για τον οποίο φρόντισα να τα εντάξω με έξυπνο και πρακτικό τρόπο στη διατροφή μου. Πως το έκανα αυτό; Εμπλουτίζοντας τη με ένα συμπλήρωμα διατροφής, όπως το Beyond Grape Seed - ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό - που αξιοποιεί τη δύναμη των φλαβονοειδών, τα οποία βρίσκονται στα σκούρα χρωματιστά φρούτα προσφέροντας απλόχερα τα πολύτιμα συστατικά τους στον οργανισμό μου.

Το επίλεξα γιατί...

  • Περιέχει τυποποιημένα εκχυλίσματα από κουκούτσια σταφυλιών, κράνμπερις και μύρτιλα.
  • Είναι κοκτέιλ συγκεκριμένων φλαβονοειδών: τα Masquelier’s™ OPC’s (ολιγομερείς προανθοκυανιδίνες) και τις ανθοκυανίνες.
  • Υποστηρίζεται από 60+ χρόνια έρευνας, είναι κατάλληλο για vegan και έχει την πιστοποίηση μη ΓΤΟ (μη γενετικά τροποποιημένοι οργανισμοί).

Beyond Grape Seed: Πολύτιμα αντιοξειδωτικά για όμορφη επιδερμίδα & καλή υγεία!

Τι κάνουν τα φλαβονοειδή που περιέχει

  • Ενισχύουν την πρωτεΐνη του κολλαγόνου βελτιώνοντας την ελαστικότητα και την ανθεκτικότητά του. Με αυτόν τον τρόπο αποτρέπει την πρόωρη γήρανση, ενώ παράλληλα μειώνουν και την καταστροφή του κολλαγόνου, που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες.
  • Προστατεύουν το δέρμα από τις βλάβες που προκαλεί η έκθεση στον ήλιο.
  • Βελτιώνουν την κυκλοφορία και ενισχύουν τα τοιχώματα των αρτηριών και αγγείων. Έτσι, συμβάλλουν στην καλή λειτουργία της καρδιάς.
  • Δρουν ευεργετικά για: τα αδύναμα αιμοφόρα αγγεία και τα τριχοειδή αγγεία, τις διαταραχές της κυκλοφορίας, τα οιδήματα, τις φλεγμονώδεις νόσους, τη φλεβίτιδα, τις ευρυαγγείες και άλλες διαταραχές των φλεβών και των αρτηριών.
  • Αποτρέπουν την οξείδωση της LDL χοληστερόλης και τον σχηματισμό αθηρωματικής πλάκας και αποτρέπουν τη συγκόλληση των αιμοπεταλίων του αίματος.

Beyond Grape Seed: Πολύτιμα αντιοξειδωτικά για όμορφη επιδερμίδα & καλή υγεία!

  • Έχουν ισχυρές αντιβακτηριακές και αντιικές ιδιότητες, που προστατεύουν τα κύτταρα του ανοσοποιητικού από την αποδομητική δράση των ενζύμων (σημαντικό για την ανακούφιση των αλλεργιών).
  • Η λήψη τους βελτιώνει την πνευματική υγεία, ενώ λειτουργεί προληπτικά για εγκεφαλικά επεισόδια, Αλτσχάιμερ και νόσο Πάρκινσον.
  • Είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικά για τη θεραπεία των διαβητικών παθήσεων του κυκλοφορικού συστήματος, καθώς και για τη διαβητική αμφιβληστροειδοπάθεια, την ωχρά κηλίδα και την νυχτερινή όραση.
  • Τέλος, αποτελούν την πιο αποτελεσματική πρόληψη για τις λοιμώξεις της ουροδόχου κύστης και του ουροποιητικού συστήματος, καθώς εμποδίζουν τα βακτήρια να προσκολληθούν στις μεμβράνες του ουροποιητικού συστήματος.

Info:

Θα τo βρεις σε φυσικά και ηλεκτρονικά φαρμακεία και καταστήματα με βιολογικά τρόφιμε. Πληροφορίες στο www.medmelon.gr.