Οι καλύτερες beauty εμφανίσεις από το fashion show των MI-RO

Δες τα πιο εντυπωσιακά looks των celebrities που ήταν εκεί

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Το λαμπερό fashion show του σχεδιαστικού διδύμου MI-RO, που έγινε στο ΟΑΚΑ το βράδυ της Δευτέρας (29/05), σηματοδότησε και την έναρξη της 32ης Εβδομάδας Μόδας της Αθήνας, Athens Fashion Week.

Το εντυπωσιακό catwalk έλαβε χώρα γύρω από ολυμπιακών διαστάσεων πισίνα του Αquatic Center στο ΟΑΚΑ όπου όλοι οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τις νέες δημιουργίες των MI-RO για τη σεζόν Άνοιξη Καλοκαίρι 2023.

Πολλές όμως ήταν οι λαμπερές εμφανίσεις της βραδιάς που βρέθηκαν εκεί και ξεχώρισαν τόσο για τα outfits που επίλεξαν όσο και για τα beauty looks τους.

Δες τα beauty looks που ξεχωρίσαμε

Ελένη Μενεγάκη

eleni menegaki
NDP Photo Agency

Λαμπερή και απαστράπτουσα, όπως πάντα, η "ωραία Ελένη" της μικρής οθόνης έκλεψε τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της. Για τη συγκεκριμένη βραδιά επίλεξε ένα υπέρκομψο μαύρο φόρεμα, το οποίο συμπλήρωσε με ένα φυσικό μακιγιάζ σε ροζ αποχρώσεις για βλέφαρα, ζυγωματικά και χείλη, που τόνιζαν μοναδικά την αψεγάδιαστη επιδερμίδα της. Όσο για το χτένισμά της... προτίμησε ένα ανάλαφρο κυματιστό εφέ, που συμπλήρωσε μοναδικά το total look της. (Δες εδώ και το υπέροχο ηλιοκαμένο look της)

Ντορέττα Παπαδημητρίου

Doretta Papadimitriou
NDP Photo Agency

H πανέμορφη ηθοποιός και παρουσιάστρια προτίμησε το αγαπημένο της bronze look, που ανέδειξε υπέροχα την επιδερμίδα της. Έτσι, κινήθηκε σε γήινους και καφέ τόνους για τα βλέφαρα και τα ζυγωματικά της, ενώ για τα χείλη επίλεξε ένα λαμπερό ροζ lipgloss, που έδωσε την απαραίτητη λάμψη στο look της. Το bronze beauty look της ολοκλήρωσε με ένα wet εφέ για τα μαλλιά της, που μας έβαλε στο mood του καλοκαιριού.

Μπέττυ Μαγγίρα

Betty Maggira
NDP Photo Agency

Η μπριόζα παρουσιάστρια έστρεψε όλα τα φλας πάνω της με το μαύρο φόρεμα που επίλεξε. Εκτός όμως από τις στιλιστικές επιλογές ξεχώρισε και για το μακιγιάζ που υιοθέτησε σε ροζ και μπρονζέ τόνους αλλά και για λιτό χτένισμά της. Συγκεκριμένα, για το μακιγιάζ των βλεφάρων προτίμησε μια λαμπερή ροζ σκιά, ενώ για τα ζυγωματικά και τα χείλη της κινήθηκε σε πιο γήινους τόνους.

Τόνια Σωτηροπούλου

Tonia Sotiropoulou
NDP Photo Agency

Η πανέμορφη ηθοποιός και influencer προτίμησε ένα σούπερ wet εφέ για τα μαλλιά της, ενώ στο μακιγιάζ της πρωταγωνίστησε η λαμπερή βάση, την οποία συμπλήρωσε με δαμασκινί αποχρώσεις για τα βλέφαρα. Μάλιστα για να βγάλει ένα ηλιοκαμένο εφέ τόνισε τα υπέροχα ζυγωματικά της με μια μπρονζέ πούδρα και για το χρώμα των χειλιών της επίλεξε ένα κραγιόν σε απόχρωση brick-red.

Σίσσυ Φειδά

Sissy Feida
NDP Photo Agency

Η δημοφιλής Ιnterior Designer έδωσε το παρών της στο show του αγαπημένου της σχεδιαστικού διδύμου με ένα σικάτο κουστούμι σε λαμπερή απόχρωση, το οποίο και συμπλήρωσε με ένα αστραφτερό beauty look με χρυσαφένιες αποχρώσεις στα βλέφαρα και ένα φλογερό κόκκινο κραγιόν που έδωσε σούπερ ένταση στο μακιγιάζ της. Το συγκεκριμένο beauty look συνδύασε με ένα sleek-look για τα μαλλιά της.

Έβελυν Καζαντζόγλου

Evelyn Kazatzoglou
NDP Photo Agency

Η trendsetter και influencer έκανε για μια ακόμη φορά το δικό της statement τόσο με τη στιλιστική επιλογή της όαο και με το beauty look της. Για τη λαμπερή αυτή βραδιά υιοθέτησε ένα make-up look με λάμψη στα βλέφαρα, ενώ ζυγωματικά και χείλη "ντύθηκαν" σε μπρονζέ και κεραμιδί τόνους. Highlight της εμφάνισής της ήταν φυσικά η υπέροχη πλεξίδα, που προτίμησε για το hair-look της.

Ευγενία Σαμαρά

Evgenia Samara
NDP Photo Agency

Η κούκλα ηθοποιός φορώντας ένα total pink outfit ήταν μια από τις πιο όμορφες παρουσίες της βραδιάς. Το μοναδικό αυτό σύνολο συμπλήρωσε με ένα γήινο μακιγιάζ στα βλέφαρα και ένα λαμπερό ροζ κραγιόν για τα χείλη της, ενώ για το χτένισμά της προτίμησε ένα sleek χαμηλό ponytail που έκανε τη διαφορά!