Τα νέα limited edition Light Blue Summer Vibes ήρθαν για να φέρουν το καλοκαίρι!

H εμβληματική αρωματική συλλογή Dolce & Gabbana Light Blue σηματοδοτεί την έναρξη της νέας σεζόν

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Τα νέα limited edition Light Blue Summer Vibes ήρθαν για να φέρουν το καλοκαίρι!

Τα νέα limited edition αρώματα Dolce & Gabbana Light Blue Summer Vibes αποτελούν τη νέα καλοκαιρινή πρόταση του Οίκου, που υπόσχεται να σε βάλει στο mood του καλοκαιριού.

Σχεδιασμένα και κατασκευασμένα στην Ιταλία, χρησιμοποιώντας μόνο πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας, τα ολοκαίνουργια Light Βlue Summer Vibes, ζωντανεύουν χάρη στην δεξιοτεχνία και την προσοχή στη λεπτομέρεια, η οποία αποτυπώνεται στην majolica σχεδίαση που κοσμεί τις νέες συσκευασίες. (Δες εδώ και άλλα συλλεκτικά αρώματα)

Οι υπέροχες limited edition συνθέσεις Light Blue Summer Vibes

Δημιουργία του κορυφαίου αρωματοποιού Olivier Cresp, το εμβληματικό άρωμα Light Blue αποκαλύπτει τις φρουτώδεις νότες και την ξυλώδη πινελιά του, διατηρώντας την κλασική βάση των φρέσκων εσπεριδοειδών. Η συλλεκτική του έκδοση αποκαλύπτει την γλυκύτητα των ώριμων ροδάκινων στην καρδιά του αρώματος, σε συνδυασμό με νότες περγαμόντου και μια καταπραϋντική πινελιά ζεστού ξύλου κέδρου που τα εξισορροπεί. Το Light Blue Summer Vibes Pour Homme, μια δημιουργία του διάσημου Alberto Morillas, που ανήκει στην οικογένεια των ξυλώδων αρωματικών, διαθέτει μια αρωματική φρεσκάδα χάρη στις νότες κυπαρισσιού και τις επιπλέον νότες λεμονιού Σικελίας.

dolce gabbana light blue

Η εντυπωσιακή καμπάνια

Οι πρωταγωνιστές της καμπάνιας δεν είναι άλλοι από το εμβληματικό ζευγάρι, Bianca Balti & David Gandy, που φωτογραφήθηκαν στα κρυστάλλινα νερά που περιβάλλουν το μαγευτικό Capri. Aπό τη βάρκα μέχρι την ακτή και την ηλιόλουστη βεράντα γεμάτη με μυρωδιές λεμονιών, το ζευγάρι στην καμπάνια μοιράζεται προσωπικές στιγμές, χαμόγελα, αστεία και αστείρευτο πάθος και αιχμαλωτίζει την ενέργεια του καλοκαιριού στην παραλία. Ο σκηνοθέτης Steve Brahms, αποκαλύπτει προσωπικές στιγμές μιας κοινής ζωής γεμάτη τρυφερότητα και αγάπη, ντυμένες με την χαρακτηριστική μελωδία του Parlami d’amore Mariù.

dolce & gabbana2