Σπυράκια στην πλάτη; 2 απλά υλικά για να τα ξεφορτωθείς!

Σπυράκια στην πλάτη; 2 απλά υλικά για να τα ξεφορτωθείς!

Προκειμένου να κρύψετε τα αντιαισθητικά σπυράκια στην πλάτη σας, δοκιμάστε μια από τις 2 παρακάτω συνταγές με φυσικά υλικά που πραγματικά θα σας ανακουφίσουν απ' αυτό το μπελά!


1. Αγγούρι


Το αγγούρι ισορροπεί το επίπεδο του pH του δέρματος, συμβάλλοντας έτσι, στην αποκατάσταση του δέρματος. Ενυδατώνει το δέρμα και βοηθά στο να σβηστούν τα σημάδια της ακμής στην πλάτη .
Πάρτε 1 ή 2 αγγούρια και αφού τα κόψετε κομματάκια, χτυπήστε τα στο μπλέντερ, μέχρι να δημιουργηθεί μια ομοιόμορφη πάστα. Εφαρμόστε τη, στα σημάδια της ακμής και αφήστε τη για 15 λεπτά. Το αγγούρι θα ενυδατώσει το δέρμα σας. Ξεπλύνετε με άφθονο νερό.



2. Μέλι


Το μέλι έχει αντιοξειδωτικές και αντιβακτηριδιακές ιδιότητες, που βοηθούν στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων από το δέρμα. Ακόμη, μειώνει τα σημάδια ακμής στην πλάτη και κάνει τον τόνο της επιδερμίδας σας πιο φωτεινό και λαμπερό.
Ρίξτε δύο κουταλιές μέλι σε ένα μπολ. Απλώστε το στα σημάδια της ακμής στην πλάτη σας και αφήστε το για λίγα λεπτά. Ξεπλύνετε το με κανονικό νερό. Επαναλάβετε τη διαδικασία τακτικά, για καλύτερα αποτελέσματα.


queen.gr