5 καταπληκτικές σπιτικές κρέμες για να νικήσεις τις ραγάδες! Δες πως θα τις φτιάξεις με όσα υλικά έχεις στο σπίτι

5 καταπληκτικές σπιτικές κρέμες για να νικήσεις τις ραγάδες! Δες πως θα τις φτιάξεις με όσα υλικά έχεις στο σπίτι
Ετοιμαζόμαστε για την παραλία και δεν πρέπει να αφήσεις στις ραγάδες να "χαλάσουν" την εικόνα του σώματός σου στην παραλία. Οι ραγάδες είναι ένα φαινόμενο, που κάνει την εμφάνισή του όλο και πιο συχνά στο γυναικείο σώμα. Σύμφωνα με τους ειδικούς προκαλούνται κυρίως από την απότομη αυξομείωση του βάρους, που έχει ως αποτέλεσμα την διάσπαση του κολλαγόνου και την καταστροφή των ελαστικών ινών της επιδερμίδας. Μπορούν να εμφανιστούν στην περιοχή της κοιλιάς, στους γλουτούς, στους μηρούς, στο στήθος και στους βραχίονες.

Η ομάδα του youweekly.gr ανακάλυψε 5 σπιτικές συνταγές που θα σε βοηθήσουν να προλάβεις ή ακόμα και να μειώσεις λίγο το πρόβλημα!

Aloi-to-thaumatourgo-fyto-201505231. Κρέμα με aloe vera και ελαιόλαδο

4 κ.σ ελαιόλαδο
4 κ.σ aloe vera
1 κ.σ ζάχαρη
Σε ένα μπολ, ανακάτεψε καλά όλα τα υλικά μαζί. Βάλε το μείγμα σε ένα μικρό βαζάκι και άφησέ το να πήξει. Στη συνέχεια, εφάρμοσε στην προβληματική περιοχή.

krema-xeriwn-kanela-032. Κρέμα με βούτυρο καριτέ και έλαιο argan

2 κ.σ βούτυρο καριτέ
1 κ.γ έλαιο argan
1 κ.γ έλαιο σησαμιού
4 σταγόνες αιθέριο έλαιο νέρολι
2 σταγόνες αιθέριο έλαιο λεβάντα
Λιώσε το βούτυρο καριτέ σε μπέν μαρί. Αφού το αποσύρεις από την φωτιά, πρόσθεσε το έλαιο argan και το έλαιο σησαμιού. Στη συνέχεια, πρόσθεσε το έλαιο νέρολι και το έλαιο λεβάντας και ανακάτεψε καλά. Βάλε την κρέμα σε ένα βαζάκι και άφησέ την να κρυώσει σε σκοτεινό μέρος. Εφάρμοσέ την στην προβληματική περιοχή.
3. Κρέμα με κερί μέλισσας

1 κ.σ βαλσαμέλαιο
1 κ.γ κερί μέλισσας
3 κ.σ έλαιο αχιλλέας
Ανακάτεψε καλά όλα τα υλικά μαζί. Βάλε το μείγμα σε ένα βαζάκι και εφάρμοσέ το στις περιοχές που εμφανίζουν ραγάδες, 1-2 φορές την ημέρα.

pegasus_LARGE_t_209761_106258801
4. Λοσιόν με βιταμίνη C

1 δισκίο βιταμίνης C
λίγο ελαιόλαδο
Λιώσε τo δισκίο της βιταμίνης C σε λίγο νερό. Εφάρμοσε το μείγμα στην προβληματική περιοχή και τοποθέτησε από πάνω ένα κομμάτι βαμβάκι εμποτισμένο με ελαιόλαδο.
5. Πάστα με καφέ

αλεσμένους κόκκους καφέ
λίγο νερό
Ανακάτεψε τον καφέ με λίγο νερό, μέχρι να γίνει πάστα. Τρίψε το μείγμα σου στην προβληματική περιοχή για 2-3 λεπτά και ύστερα καθάρισε με ένα ζεστό πανί. Στη συνέχεια, άπλωσε μία κρέμα βαθιάς ενυδάτωσης. Επανάλαβε την διαδικασία για ένα μήνα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Πως θα απαλλαγώ από τις ρυτίδες που βρίσκονται γύρω από το στόμα – Δες τι πρέπει να κάνεις!



Δες πως μπορείς να φτιάξεις μόνη σου στο σπίτι ασετόν!



Θέλεις να έχεις τέλεια επιδερμίδα; 4 κινήσεις που θα σε κάνουν να λάμπεις δες ποιες είναι!