Τα μυστικά ομορφιάς των θρυλικών σταρ του Hollywood

Τα μυστικά ομορφιάς των θρυλικών σταρ του Hollywood
Ακόμα και σήμερα που η τεχνολογία και τα καλλυντικά μας επιτρέπουν να βελτιώσουμε την εμφάνισή μας όπως και με ό,τι θέλουμε, δεν παύουμε να θαυμάζουμε τις πρωταγωνίστριες του παλιού κινηματογράφου για την ομορφιά και την κομψότητα που διέθεταν.

Η έμφυτη αίγλη τους και η λάμψη που απέπνεαν τις έκανε να μαγνητίζουν τους πάντες ενώ έδειχναν αβίαστα εντυπωσιακές. Επειδή όμως πάντα υπάρχει περιθώριο για κάτι παραπάνω, τι θα λέγατε να ανακαλύπτατε μερικά από τα μυστικά που ακολουθούσαν για υπέροχο δέρμα, μακιγιάζ και μαλλιά;

Εκρηκτική και χυμώδης, η αδικοχαμένη Marilyn Monroe αποτελεί μέχρι σήμερα τον ορισμό της φράσης «sex symbol».

Πανέμορφη και με πηγαίο χάρισμα να μαγνητίζει τους πάντες, διέθετε μια έμφυτη λάμψη, την οποία φρόντιζε να ενισχύει και η ίδια. Πιο συγκεκριμένα, η Marilynσυνήθιζε να χρησιμοποιεί την Active pHelityl Cream, μια κρέμα με ορμόνες, σε συνδυασμό με ένα φον ντε τεν σε μορφή πούδρας, προκειμένου να διατηρεί τη λάμψη της επιδερμίδας της και να γράφει καλά στην κάμερα.

Μια περίεργη συνήθεια που μάλιστα ως αποτέλεσμα είχε την ανάπτυξη ελαφριάς, ανοιχτόχρωμης τριχοφυΐας στο πρόσωπο, την οποία η Marilynαρνούνταν να αφαιρέσει καθώς την έκανε να λάμπει ακόμα περισσότερο στις φωτογραφίες.

Αν επιθυμείτε ένα παρόμοιο αποτέλεσμα, δεν προτείνουμε σε καμία περίπτωση να χρησιμοποιείτε κρέμες με ορμόνες, θα σας συμβουλεύαμε απλώς να αναμειγνύετε ελάχιστη ποσότητα από κάποιο προϊόν λάμψης με την κρέμα ή το φον ντε τεν σας προκειμένου να δημιουργήσετε μια λαμπερή βάση.

merilin


SOPHIA LOREN
Η πανέμορφη Ιταλίδα ηθοποιός γοήτευε και συνεχίζει να γοητεύει με την εμφάνισή της, πίσω από την οποία κρύβεται ένα απλό αλλά πολύ αποτελεσματικό μυστικό,που δεν είναι άλλο από το ελαιόλαδο.

Γεννημένη στην Ιταλία, η Loren δεν παρέλειπε ποτέ το ελαιόλαδο από τη μεσογειακή διατροφή της, η οποία περιελάμβανε τουλάχιστον δύο κουταλιές την ημέρα. Παράλληλα, συνήθιζε να το απλώνει και στο πρόσωπό της, για πιο λαμπερή και ενυδατωμένη επιδερμίδα ενώ έριχνε και μερικές σταγόνες στο μπάνιο της προκειμένου να θρέφει το δέρμα της.

loren


KATHARINE HEPBURN
Μια δυνατή γυναίκα με ισχυρή προσωπικότητα, η ηθοποιός είχε ένα εντελώς προσωπικό, μίνιμαλ στυλ. Η αγάπη της για την απλότητα την έκανε να χρησιμοποιεί φυσικές και απαλές αποχρώσεις στο μακιγιάζ, ενώ διέθετε μια εκπληκτική, αψεγάδιαστη βάση. Πώς το κατάφερνε;

Με πολύ συχνή απολέπιση, χρησιμοποιώντας ένα μείγμα από ζάχαρη, ζεστό νερό και εκχύλισμα λεμονιού. Το ξέβγαλμα με κρύο νερό ολοκλήρωνε αυτή την απλή αλλά πολύ αποτελεσματική beauty συνήθεια. Τι λέτε, θα το δοκιμάσετε;

hep

Ακόμα μια πολύ όμορφη ηθοποιός παλιάς εποχής, η Αμερικανίδα Joan Crawford δεν όφειλε την ωραία της εμφάνιση στη χρήση διάφορων προϊόντων ομορφιάς αλλά στο… μάσημα τσίχλας.

Ναι, η ηθοποιός πίστευε ότι αυτός ήταν ο καλύτερος τρόπος να κρατά το πηγούνι της σφιχτό και καλοσχηματισμένο ενώ παράλληλα θεωρούσε πως έδιωχνε τις τοξίνες από τη συγκεκριμένη περιοχή. Παράλληλα, αγαπούσε τον εντατικό καθαρισμό του προσώπου, αφού λέγεται πως ξέβγαζε το δέρμα της 25 φορές με κρύο νερό μετά από κάθε καθαρισμό. Μια συνήθεια που μπορείτε να υιοθετήσετε και εσείς, ολοκληρώνοντας κάθε καθαρισμό με κρύο νερό προκειμένου να κλείσουν οι πόροι.

joan

Μια από τις πιο κομψές παρουσίες που πέρασαν από τη μεγάλη οθόνη, η Grace Kelly εντυπωσίαζε πάντα με τη μινιμαλιστική και κομψή αισθητική της.

Ακόμα και αυτή η γυναίκα με την κλασική ομορφιά όμως, είχε ορισμένα μυστικά. Ξέροντας τι της ταιριάζει καλύτερα, αντί για σκληρές γραμμές στο μακιγιάζ, επέλεγε ουδέτερες αποχρώσεις, οι οποίες απλά ενίσχυαν τα χαρακτηριστικά της ενώ για τα φρύδια επέλεγε μια καφέ σκιά προκειμένου να τα σχηματίζει σωστά. Όσο για τα ζυγωματικά της, το μυστικό κρύβονταν στις 2 αποχρώσεις ρουζ που χρησιμοποιούσε–μία πιο ανοιχτή επάνω στα ζυγωματικά και μια πιο σκούρα από κάτω, ώστε να δημιουργούνται φωτοσκιάσεις.

kelly

Γνωστή για την κομψή σιλουέτα της και την αριστοκρατική ομορφιά της, η Audrey Hepburn αποτελούσε πάντα την επιτομή της φινέτσας.

Κυρίαρχο χαρακτηριστικό της το ελαφίσιο βλέμμα της, το οποίο την έκανε να μοιάζει με εύθραυστη κούκλα. Πώς πετύχαινε αυτό το αποτέλεσμα; Ο συνδυασμός eyeliner με μάσκαρα ήταν φυσικά απαραίτητος, λέγεται όμως ότι η ίδια συνήθιζε να διαχωρίζει τις βλεφαρίδες της μία μία, με μια καρφίτσα, μετά από κάθε εφαρμογή.

Σήμερα φυσικά καμία γυναίκα δεν έχει την υπομονή και τον χρόνο που απαιτεί η συγκεκριμένη συνήθεια, οπότε η επένδυση σε μια καλή μάσκαρα για όγκο και διαχωρισμό, είναι θα λέγαμε η καλύτερη λύση.

aud

Πριν γίνει η ακαταμάχητα sexy πρωταγωνίστρια που όλοι θυμόμαστε μέχρι και σήμερα, η Rita Hayworth προσπαθούσε πολύ αλλά δεν τα κατάφερνε.

Φήμες θέλουν τον κομμωτή της να της υποδεικνύει πως ο λόγος δεν ήταν άλλος από τη χαμηλή γραμμή τωνμαλλιών της, η οποία έκρυβε το πρόσωπό της και δεν της επέτρεπε να λάμψει. Έτσι, η Rita φρόντισε να τακτοποιήσει το θέμα χειρουργικά, αποκαλύπτοντας το πανέμορφο πρόσωπο που όλοι αγαπήσαμε στη συνέχεια.

Δεν έμεινε εκεί όμως. Το αισθησιακό κόκκινο χρώμα των μαλλιών της που την ανέδειξε σε πραγματική star, δεν ήταν το φυσικό της, αφού η Rita γεννήθηκε με μαύρα μαλλιά. Μάλιστα, τα μαλλιά της συνήθιζαν να μακραίνουν τόσο γρήγορα, που έπρεπε να τα βάφει κάθε τρεις ημέρες. Μπρος στα κάλλη όμως, τι είναι ο πόνος;

rita



instyle.gr



Διαβάστε ακόμα στο youweekly.gr:


Αυτή είναι η νέα μόδα που θα κάνει τα νύχια σου να λάμψουν κυριολεκτικά!


Πρόλαβες να αποκτήσεις ηλιοκαμένο δέρμα; Όσα πρέπει να προσέξεις στο μακιγιάζ!


Σχημάτισε τα ιδανικά φρύδια για το πρόσωπό σου!


Τα καλύτερα μας σήμερα:


Έλληνας ηθοποιός από τους αγαπημένους, κατακεραυνώνει Αλίκη Βουγιουκλάκη και Τζένη Καρέζη…Ποιος είναι;


Πασίγνωστη παρουσιάστρια πήγε καλεσμένη στην Τατιάνα και την έστησε στον τοίχο: «Μην κάνει συνέχεια την χαζή…»


Συγκλονίζει Έλληνας τραγουδιστής για την κατάσταση της υγείας του: «Το αιμάτωμα έδειξε ότι έχω…»