Ξεμείνατε από βασικά καλλυντικά; 6 κόλπα για να τα αντικαταστήσετε με αυτά που ήδη έχετε!

Ξεμείνατε από βασικά καλλυντικά; 6 κόλπα για να τα αντικαταστήσετε με αυτά που ήδη έχετε!
Δείτε μια σειρά από σωτήριες λύσεις της τελευταίας στιγμής και όχι μόνο, για να βγείτε από την δύσκολη θέση και να δημιουργήσετε ένα υπέροχο μακιγιάζ, ακόμα και όταν σας λείπει κάποιο από τα βασικά καλλυντικά.

Σε περίπτωση που σας τελείωσε το make up μπορείτε να χρησιμοποίησετε concealer σε συγκεκριμένα σημεία και από πάνω να απλώσετε λίγη πούδρα. Με αυτό τον τρόπο θα καλύψετε τις ατέλειες και το αποτέλεσμα θα είναι ίδιο με αυτό του makeup.

Αν πάλι σας τελείωσε η πούδρα, χρησιμοποιήστε μια μπρονζέ σκιά στα βασικά σημεία έτσι ώστε να τονίσετε τις γωνίες του προσώπου σας. Εναλλακτικά μπορείτε να φτιάξετε τη δική σας πούδρα.

mak

Επίσης, αν ξεμείνατε από ρουζ πάρτε ένα κραγιόν σε ροδακινί ή ροζ απόχρωση, τρίψτε το σε ένα κομμάτι βαμβάκι και περάστε τα μάγουλα σας. Ή απλά φτιάξτε το δικό σας ρουζ.

Οι σκιές των ματιών σας έγιναν άφαντες; Δοκιμάστε να απλώσετε λίγο κραγιόν.

Από εκεί και πέρα, αντί για μολύβι ή eyeliner, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα μόνη σας, απλά βρέχοντας λίγο ένα γωνιακό πινέλο και βουτώντας το στην σκιά σας. Το αποτέλεσμα θα είναι ίδιο ακριβώς με ένα κρεμώδες μολύβι ή το eyeliner σας. Επίσης, μπορείτε να βουτήξετε το γωνιακό πινέλο και στην μάσκαρα προκειμένου να έχετε το ίδιο αποτέλεσμα. Μπορείτε ακόμη να φτιάξετε το δικό σας eyeliner ακολουθώντας την συγκεκριμένη συνταγή που θα βρείτε εδώ ή χρησιμοποιώντας ένα αμύγδαλο.

Τέλος, αν σας έχει τελειώσει η μάσκαρα, μπορείτε να την βυθίσετε για 2-3 λεπτάκια μέσα σε καυτό νερό. Όταν την βγάλετε θα έχουν λιώσει τα υπολείμματα που έχουν ξεραθεί και έχουν κολλήσει στα τοιχώματα του μπουκαλιού και θα μπορέσετε να την χρησιμοποιήσετε κανονικότατα, αφού αυτή η ποσότητα είναι αρκετή για να βάψετε τις βλεφαρίδες σας. Επιπλέον, μπορείτε να προσθέσετε μέσα στο μπουκαλάκι 2-3 σταγόνες από το γαλάκτωμα σας ή λίγο ελαιόλαδο και να το ανακινήσετε πολύ καλά. Με αυτό τον τρόπο θα έχετε την μάσκαρα που επιθυμείτε.

 

Διαβάστε ακόμα στο youweekly.gr:

Απαλές φτέρνες με μία… ασπιρίνη! Η σπιτική θεραπεία που κάνει θαύματα

Bronde: Η νέα τάση στη βαφή μαλλιών που θα σε βγάλει από το δίλημμα

Η τέλεια ενυδάτωση μετά τον ήλιο με μέλι! 3 εύκολες σπιτικές μάσκες

Τα καλύτερά μας σήμερα:

Ξεφτίλα: Δεν υποδέχτηκε κανένας επίσημος στο αεροδρόμιο τον Ολυμπιονίκη, Σπύρο Γιαννιώτη!

Η λοίμωξη που «τσάκισε» την Μίνα Αρναούτη! Η αλήθεια για την υγεία της και την νοσηλεία της στο νοσοκομείο!


Δύσκολες ώρες για πασίγνωστη παρουσιάστρια! Έμεινε σε κώμα από σπάνια ασθένεια!