Irina Shayk: Αυτό είναι το απόλυτο μυστικό ομορφιάς της Ρωσίδας καλλονής!

Irina Shayk: Αυτό είναι το απόλυτο μυστικό ομορφιάς της Ρωσίδας καλλονής!
Η Ρωσίδα καλλονή και σύντροφος του Bradley Cooper, εκτός από την εντυπωσιακή εμφάνισή της στις πασαρέλες, είναι και η πρέσβειρα της L'Oréal Paris συγκεντρώνοντας όλα τα φλας της δημοσιότητας πάνω της. Δες μερικά από τα μυστικά ομορφιάς της.

Καθημερινή περιποίηση
Εφαρμόζει καθημερινά την αντηλιακή της κρέμα σε πρόσωπο, λαιμό και χέρια. Με αυτό τον τρόπο θωρακίζει την επιδερμίδα της από την ηλιακή ακτινοβολία και προφυλάσσεται από τη φωτογήρανση. Επίσης, κάθε πρωί περνά σε όλο το πρόσωπό της μερικά παγάκια, που χαρίζουν ελαστική και σφριγηλή επιδερμίδα.

Προϊόντα φετίχ
Μέσα στην τσάντα της βρίσκονται πάντα οι κρέμες ημέρας και νύχτας Youth Code της L'Oréal Paris και, φυσικά, το έλαιο μαλλιών Extraordinary Oil, το οποίο απλώνει στα μαλλιά της προτού πέσει για ύπνο.

Στα παρασκήνια!
Το πανέμορφο μοντέλο προσθέτει και τη δική του πινελιά στο μακιγιάζ προτού εμφανιστεί στην πασαρέλα, με αποτέλεσμα να είναι πάντα εκθαμβωτική!

Δες πώς άλλαξε
Η εντυπωσιακή Irina, με σταθερό μήκος και χρώμα στα μαλλιά της, λατρεύει τα σινιόν, τα οποία υιοθετεί στις περισσότερες εμφανίσεις της, ενώ ενίοτε δείχνει προτίμηση στο επιμελώς ατημέλητα look. Σε ό,τι αφορά το μακιγιάζ, της αρέσει να τονίζει τα βλέφαρα και εφαρμόζει κραγιόν σε παλ αποχρώσεις στα χυμώδη χείλη της.

Καλλίγραμμη σιλουέτα
Το μυστικό για το υπέροχο κορμί της, όπως έχει δηλώσει και η ίδια, βρίσκεται στα καλά γονίδια και στο γεγονός ότι γυμνάζεται συστηματικά κάνοντας μποξ και ζίου ζίτσου, το οποίο λατρεύει.

Φροντίδα με καρύδα
Η 30χρονη καλλονή ορκίζεται στις ευεργετικές ιδιότητες του έλαιου καρύδας, που σύμφωνα με τα λεγόμενά της, αποτελεί το τέλειο ενυδατικό φυσικό ελιξίριο για το σώμα σου. Μάλιστα, η ίδια το χρησιμοποιεί αμέσως μετά το μπάνιο σε νωπή επιδερμίδα, την οποία ταμπονάρει στη συνέχεια με μια βαμβακερή πετσέτα.

Social active!
Με ενεργούς λογαριασμούς σε Facebook, Twitter και Instagram, το δημοφιλές μοντέλο ενημερώνει διαρκώς τους φανατικούς της followers για τις κινήσεις της τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Εκεί είδαμε στιγμιότυπα από φωτογραφίσεις της σε διεθνή έντυπα καθώς και προσωπικές στιγμές με αγαπημένους φίλους και συνεργάτες.

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Θες λαμπερή επιδερμίδα; Με αυτά τα απίστευτα κολπάκια θα την αποκτήσεις!

Glitter make up: Η νέα τάση μακιγιάζ στο εξωτερικό που έχει προκαλέσει πανικό!

Η απόλυτη δίαιτα: Χάσε 1 κιλό ανά δυο ημέρες χωρίς στερήσεις!