Χείλη για φίλημα; Μάθε να βάζεις σωστά το κραγιόν σου!

Χείλη για φίλημα; Μάθε να βάζεις σωστά το κραγιόν σου!
Αν αναρωτιέσαι πώς θα πετύχεις τέλειο χρώμα στα χείλη σου και θα δείχνουν ζουμερά και εντυπωσιακά κάθε στιγμή, δεν έχεις παρά να κρατήσεις μερικές σημειώσεις.

1. Το πρώτο και πιο σημαντικό βήμα είναι να εφαρμόσεις ένα ενυδατικό lip balm πριν το κραγιόν σου. Στη συνέχεια με μία οδοντόβουρτσα –όχι αυτή που χρησιμοποιείς καθημερινά- θα πρέπει να βουρτσίσεις καλά τα χείλη σου, για να απομακρύνεις τα νεκρά κύτταρα. Είναι ίσως ο καλύτερος και πιο αποτελεσματικός τρόπος απολέπισης. Επιπλέον, το lip balm θα ενυδατώσει σωστά τα χείλη σου.
2. Για να δημιουργήσεις ένα ομοιόμορφο χρώμα στα χείλη σου, ειδικά αν υπάρχουν ανοιχτόχρωμα ή σκουρόχρωμα σημάδια, μπορείς να εφαρμόσεις μικρή ποσότητα από το concealer σου. Άπλωσέ το με το πινέλο σου.

3. Το μυστικό για να δώσεις το τέλειο σχήμα στο κέντρο των χειλιών σου είναι να σχηματίσεις ένα X με το μολύβι χειλιών. Στη συνέχεια, από τα πάνω σημεία του X τράβηξε γραμμές προς τις άκρες. Κάνε το ίδιο ακριβώς και από τα κάτω σημεία του X. Σχημάτισε προσεκτικά και την κάτω γραμμή των χειλιών σου και έπειτα γέμισε τα κενά με το μολύβι.

4. Πριν εφαρμόσεις το lip gloss σου, δοκίμασε να σχηματίσεις την πάνω και την κάτω γραμμή με το πιο λεπτό σημείο του πινέλου του. Στη συνέχεια, γέμισε τα κενά με το προϊόν που έχεις διαλέξει και τα χείλη σου θα δείχνουν καλοσχηματισμένα και ζουμερά. Αν δεν τα κατάφερες με τη γραμμή που τράβηξες, κάνε μερικές διορθώσεις με το concealer σου και ένα πολύ λεπτό πινέλο. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα concealer σε υγρή μορφή ή σε στικ.

5. Ένα μυστικό που μπορεί να σου φανεί χρήσιμο σε κάποια από τα μακιγιάζ σου, είναι να χρησιμοποιήσεις ένα κραγιόν σε nude απόχρωση πάνω από ένα πιο φωτεινό κραγιόν, για να το σκουρύνεις. Κάπως έτσι θα δημιουργήσεις τη δική σου αγαπημένη απόχρωση.

6. Για να γίνει το κραγιόν σου πιο ματ, τοποθέτησε προσεκτικά πάνω στα χείλη σου μία χαρτοπετσέτα. Στη συνέχεια, εφάρμοσε πάνω από αυτή λίγη διάφανη πούδρα και το αποτέλεσμα θα σε εντυπωσιάσει και θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια.

7. Για να μη λερώσεις τα δόντια σου με το κραγιόν σου, τοποθέτησε τον δείκτη σου ανάμεσα στο πάνω και το κάτω χείλος και στη συνέχεια, κλείσε το στόμα σου, ώστε το κραγιόν που περισσεύει να μείνει πάνω στο δάχτυλό σου και όχι στα δόντια σου.

8. Για να δείχνουν τα χείλη σου ζουμερά και πλούσια, μπορείς να εφαρμόσεις μία λευκή σκιά ακριβώς πάνω από το κέντρο των χειλιών σου. Πέρασε ελαφρά το πινέλο σου και στο κέντρο του κάτω χείλους. Έπειτα, εφάρμοσε λίγη καφέ σκιά στο σημείο της επιδερμίδας ακριβώς από κάτω.

9. Για να δείχνει το χρώμα στα χείλη σου πιο ζωντανό, μόλις εφαρμόσεις την πρώτη στρώση, ακούμπησε στα χείλη σου ένα χαρτομάντηλο, ταμπονάρισέ τα και στη συνέχεια, πέρασε μία δεύτερη στρώση.

10. Για να δείχνουν τα χείλη σου μεγαλύτερα, μπορείς να εφαρμόσεις ένα σκουρόχρωμο κραγιόν και στη συνέχεια, να χρησιμοποιήσεις ένα nude κραγιόν ακριβώς στο κέντρο του κάτω χείλους.



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Δεν πρόλαβες να βαφτείς στο σπίτι; 4 βήματα για τέλειο μακιγιάζ στο αυτοκίνητο μέσα σε 5 μόλις λεπτά!

Για τις τεμπέλες της παρέας: Αυτά είναι τα 7 χτενίσματα που μπορείς να κάνεις μέσα σε 60΄΄

Trend Alert: Αυτό το κούρεμα θα αντικαταστήσει το καρέ αυτή την σεζόν!