5 τρικς για να έχει μεγαλύτερη διάρκεια το κραγιόν σου

5 τρικς για να έχει μεγαλύτερη διάρκεια το κραγιόν σου
Το κραγιόν σου το έχεις πάντα μαζί σου, καθώς μερικές πινελιές από την αγαπημένη σου απόχρωση αρκούν για να σου φτιάξουν τη διάθεση. Τον τελευταίο καιρό όμως έχεις παρατηρήσει πως τα χείλη σου δεν δείχνουν τόσο λαμπερά και καλοσχηματισμένα όσο περνάει η ώρα. Μήπως δεν ακολουθείς τα σωστά βήματα για να έχει το κραγιόν σου μεγάλη διάρκεια; Να, πως με 5 εύκολα τρικς θα πετύχεις το καλύτερο αποτέλεσμα.

1. Δοκίμασε φωτεινές ή σκούρες αποχρώσεις.

Μπορεί οι nude τόνοι να έχουν την τιμητική τους και αυτό το φθινόπωρο, αλλά η αλήθεια είναι πως δεν έχουν μεγάλη διάρκεια και πρέπει να τους ανανεώνεις συνεχώς. Γι’ αυτό μπορείς να δοκιμάσεις φωτεινές αποχρώσεις του κόκκινου, του φούξια ή του ροδακινί, όπως και σκούρα μπορντό ή καφέ κραγιόν.

2. Η ενυδάτωση των χειλιών σου παίζει σημαντικό ρόλο.

Προετοίμασε τα χείλη σου πριν εφαρμόσεις το κραγιόν σου, ενυδατώνοντάς τα με ένα lip balm ή λίγη βαζελίνη. Μπορείς επίσης να δοκιμάσεις να κάνεις μία mini απολέπιση αν δεν είναι απολύτως απαλά και έχουν αρκετά πετσάκια που θα επισκιάσουν το αποτέλεσμα.

3. Εφάρμοσε το κραγιόν χωρίς πινελάκι.

Μπορεί να κάνει πιο εύκολη την εφαρμογή του κραγιόν στα χείλη σου, αλλά με το πινελάκι θα χρησιμοποιήσεις μικρότερη ποσότητα κι έτσι το αποτέλεσμα θα διαρκέσει λιγότερο.

4. Είναι απαραίτητη μία δεύτερη στρώση.

Πριν την εφαρμόσεις όμως, καλό είναι να ταμπονάρεις τα χείλη σου μετά την πρώτη στρώση με ένα χαρτομάντηλο.

5. Βάλε την τελική πινελιά με μία διάφανη πούδρα.

Ενίσχυσε το αποτέλεσμα εφαρμόζοντας μικρή ποσότητα διάφανης πούδρας στα χείλη σου. Αν τα χείλη σου αφυδατώνονται πολύ εύκολα, ίσως θα πρέπει να προσπεράσεις το συγκεκριμένο βήμα.

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Φτιάξτε φυσική λακ μαλλιών! Δες πώς να το κάνεις μόνη σου βήμα προς βήμα…

Έχεις ψαλίδα στα μαλλιά; Δεν χρειάζεται να κουρευτείς! Φυσικοί τρόποι για να την αντιμετωπίσεις!

Μικρό στήθος; Πώς να το κάνεις να φαίνεται μερικά νούμερα μεγαλύτερο!