Ερευνά έδειξε ποια χείλη βγαίνουν καλύτερα στις selfies....

Ερευνά έδειξε ποια χείλη βγαίνουν καλύτερα στις selfies....
Οι selfies είναι μέρος όχι απλά της καθημερινότητάς μας, αλλά αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας.

Ξυπνάς, ετοιμάζεσαι για να πας τη δουλειά και το πρώτο πράγμα που κάνεις, όταν μπεις στο αυτοκίνητο, είτε πριν καν το βάλεις μπροστά, είτε στο φανάρι, είναι να ποζάρεις στην εσωτερική κάμερα του κινητού σου και να αναρτήσεις τη φωτογραφία που μόλις τράβηξες, έτσι για το «καλημέρα σας».

Ομως καμία φωτογραφία που ανεβαίνει στα social media δεν είναι τέλεια, αν δεν έχει περάσει πρώτα από λεπτομερέστατη επεξεργασία και δεν έχει «φορέσει» τα απαραίτητα φίλτρα, που θα τονίσουν τα δυνατά σου σημεία και θα κρύψουν τις ατέλειες.

Σε μια προσπάθεια εξέλιξης της τέλειας selfie, οι επιστήμονες υποστηρίζουν πως έχουν βρει το μυστικό, το οποίο υπόσχεται να σε κάνει ακόμα πιο ελκυστική και αυτό έχει να κάνει με το μέγεθος των χειλιών σου.

Σύμφωνα με μελέτη, τα πλούσια και ζουμερά χείλη είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας, όμως οι γυναίκες των οποίων το κάτω χείλος ήταν διπλάσιο από το άνω χείλος, κρίθηκε πως είχαν την ωραιότερη έκφραση στις φωτογραφίες.

Ομως οι μελετητές, σημείωσαν, ότι οι γυναίκες που επιχειρούν να μεγαλώσουν τα χείλη τους κατά 50% κινδυνεύουν να καταστρέψουν την αναλογία με το πρόσωπο τους.

Υπάρχουν μάλιστα, σύμφωνα με τις αναφορές τις έρευνας, διάσημες σταρ που διαθέτουν την τέλεια έκφραση χάρη στη σωστή αναλογία των χειλιών τους, όπως τη χαρακτηρίζουν 1:2. Αυτές είναι η Μιράντα Κερ και η Τέιλορ Σουίφτ.

Ο Μπράιαν Γουόνγκ, ειδικός στην πλαστική χειρουργική προσώπου, λέει πως οι γυναίκες που δεν έχουν τη σωστή αναλογία χειλιών, δεν θα πρέπει να απελπίζονται, γιατί το σύνολο είναι σημαντικότερο των μερών.

πηγή: bovary.gr

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Oops! Τα στυλιστικά λάθη των ελληνίδων celebrities που.. «μαγνήτισαν» τα βλέμματα

Θες αστραφτερό χαμόγελο; Οι 10 εντολές για λευκά δόντια!

Θες να χάσεις 3 κιλά στο τσακ μπαμ; Αυτή είναι η δίαιτα που θα λατρέψεις!