6 αλάνθαστοι τρόποι για να διατηρήσετε το μακιγιάζ των ματιών σας όλο το βράδυ!

6 αλάνθαστοι τρόποι για να διατηρήσετε το μακιγιάζ των ματιών σας όλο το βράδυ!
Σας προβληματίζει το γεγονός ότι κάνετε αρκετή ώρα για να πετύχετε το τέλειο smokey eyes ή γενικότερα ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ και μετά από μικρό χρονικό διάστημα αυτό ξεθωριάζει, «τρέχει» και μοιάζει σαν να έχετε κοιμηθεί με αυτό;

Δεν θα ήταν ωραία να μπορούσατε να διατηρήσετε το μακιγιάζ των ματιών σας για περισσότερη ώρα χωρίς να χαλάσει; Συνέχεια παρακάτω:

Αυτό δεν είναι κάτι που δεν μπορείτε να καταφέρετε, απλά χρειάζεται να ακολουθήσετε κάποια μικρά αλλά σημαντικά μυστικά, τα οποία θα σας δείξουν αλάνθαστους τρόπους που θα σας χαρίσουν ένα υπέροχο αποτέλεσμα με διάρκεια στο μακιγιάζ σας!

Δείτε λοιπόν ποιοι είναι οι 6 αλάνθαστοι τρόποι για να διατηρήσετε το μακιγιάζ των ματιών σας περισσότερη ώρα!

1. Αν προγραμματίζετε να φορέσετε σκιά ματιών, αποφύγετε τα έλαια και τα ενυδατικά προϊόντα. Αυτά θα μεταφερθούν στα βλέφαρά σας, κάνοντας τα πιο λιπαρά.

2. Χρησιμοποιήστε ένα υγρό eyeliner ή αδιάβροχο gel liner για να διατηρηθεί περισσότερο.

3. Επιλέξτε ένα ποιοτικό primer, το οποίο θα σιγουρέψει την παραμονή του μακιγιάζ σας για περισσότερη ώρα.

4. Αφού κάνετε την γραμμή που κάνει την διαφορά, δηλαδή του eyeliner, περάστε την από πάνω με λίγη σκιά ματιών στο ίδιο χρώμα. Γι’ αυτήν την εφαρμογή θα χρειαστείτε ένα γωνιακό πινέλο μακιγιάζ υψηλής ποιότητας.

5. Ξεκινήστε με μια καθαρή επιφάνεια. Δηλαδή πριν αρχίσετε να εφαρμόζετε το μακιγιάζ σας, σιγουρευτείτε πως έχετε καθαρίσει πολύ καλά τα βλέφαρά σας και έχετε απομακρύνει οποιαδήποτε επιπλέον έλαια έχει βγάλει η επιδερμίδα σας κατά την διάρκεια της νύχτας.

6. Έχετε το ντεμακιγιάζ στο χέρι για να διορθώσετε γρήγορα ότι χρειάζεται.

Διαβάστε επίσης στο Youweekly.gr:

Δεν τρώει το παιδί σας φρούτα και λαχανικά; Έξυπνοι τρόποι για να τρώει τα πάντα!

Αποκλειστικό: Ο mr.Jumbo Απόστολος Βακάκης μίλησε στο τηλέφωνο με τον Υπάτιο Πατμανόγλου. Τι είπαν οι δυο τραγικοί πατεράδες;

Η απαράδεκτη κίνηση του μισθοφόρου στο Survivor και τα καραγκιοζιλίκια! Τα τσαλιμάκια με το φαγητό και τα παρακάλια των συμπαικτών του…