Πέμπτη, 04 Ιουνίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

4 tips για να κρατήσει περισσότερο το κραγιόν στα χείλη σου!

a04036db1eafa665beae53da3d00b2e2-465x696

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε όλες οι γυναίκες με το μακιγιάζ μας είναι πώς θα κρατήσουμε το κραγιόν στα χείλη μας για να μη «φύγει». Το αποτέλεσμα; Να τρέχουμε κάθε τρεις και λίγο στο μπάνιο για ανανέωση, ιδίως αν η έξοδός μας συνδυάζεται με ραντεβού.

Κι όμως υπάρχει λύση! Υπάρχουν 4 βήματα που αν τα ακολουθήσεις δεν θα χαθεί ίχνος κραγιόν από τα χείλη σου! Τι θα χρειαστείς; Ένα μολύβι χειλιών, ένα κραγιόν και μια πούδρα. Διαβάστε παρακάτω...

Προσοχή: Το κραγιόν είναι το τελευταίο που εφαρμόζουμε, αφού έχουμε ολοκληρώσει το υπόλοιπο μακιγιάζ μας.

Βήμα 1- Φτιάξε το περίγραμμα: Με ένα μολύβι στην απόχρωση του κραγιόν σου, το οποίο έχεις ξύσει καλά ώστε η μύτη του να είναι λεπτή και μυτερή, κάνεις το περίγραμμα και μετά αρχίζεις να «γεμίζεις» μ' αυτά τα χείλη μέσα από το περίγραμμα.

Βήμα 2- Βάλε πούδρα: Μ’ ένα μαλακό πινέλο, σαν αυτό που χρησιμοποιείς για να βάλεις ρουζ, πουδράρισε τα χείλη. Πρώτα βούτα το πινέλο μέσα στη πούδρα, τίναξε το και μετά άπλωσέ το να πάει σε όλη την επιφάνεια των χειλιών. Η πούδρα δημιουργεί μια βάση για να διατηρηθεί περισσότερο το κραγιόν.

Βήμα 3- Άπλωσε το κραγιόν σου: Ξεκίνα από τη μέση του πάνω χείλους και προχώρα προς τις άκρες, ενώ στο κάτω χείλος άπλωσε το κραγιόν από τα αριστερά στα δεξιά και μετά από τα δεξιά στα αριστερά. Μπορείς μετά να κάνεις ένα ακόμα πέρασμα, πάνω και κάτω, για να είσαι σίγουρη ότι δεν υπάρχουν «άδεια» σημεία.

Βήμα 4- Πέρασε ξανά με λίγη πούδρα τα χείλη σου!

Extra tip: Γενικώς, τα ματ κραγιόν και αυτά με κρεμώδη υφή έχουν καλύτερο αποτέλεσμα (διάρκεια) από κραγιόν από κραγιόν γυαλιστερά και lip gloss.

Διαβάστε επίσης στο youweekly.gr:

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μας δείχνει πώς να φτιάξουμε την απόλυτη home-made μάσκα μαλλιών για ενυδάτωση! Η συνταγή που θα λατρέψετε…

8 beauty συνήθειες που πρέπει άμεσα να σταματήσεις!

Μαύροι κύκλοι: Τι τους προκαλεί και πως θα τους εξαφανίσεις

Share